"Szellemi tőke építés" nem egy nagy hazugság?
Figyelt kérdés
Egy haverom aki irodán feleannyit keres mint én takarítással németben, így előadta nekem hogy ha már úgy döntöttem hogy ezt csinálom, akkor azért legalább tanuljak levelezőn egyetemen vagy képezzem magam, merthogy az ő szavait mondom : "SZELLEMI TŐKÉT" is építsek, ne csak pénzbelit.
Most ő mire vitte a nagy szellemi tőkével a multinál? Feleannyit keres mint én, akkor mi értelme?
2023. júl. 15. 23:01
11/12 anonim válasza:
Egy példából nem lehet általánosítani.
12/12 anonim válasza:
Egyébként a nem materiális tőke talán még fontosabb, mint a pénzbeli és nem csak szellemit takar. Tartalmazza a szociális képességeket, a tudást, a kapcsolatrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!