Ajánlanátok olyan könyveket, ahol a történet egy rejtélyes kisvárosban játszódik, ahol mindenkinek titkai vannak, és mindenki hazudik? Hódolok az ilyen történeteknek.
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 12:25
1/8 A kérdező kommentje:
például Agatha Christie - az ackroyd gyilkosság
2015. aug. 13. 12:31
2/8 anonim válasza:
Pont én is Agatha Christie-t akartam ajánlani. :) Vannak még ilyen jó könyvei. Általában az írásaiban majdnem mindenki sáros valamiben.
3/8 anonim válasza:
Blake Crouch: Wayward Pines
Elizabeth Little: Amíg a lányod voltam
Joel Dicker: Az igazság a Harry Quebert-ügyben
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, A.C. rengeteg regényét olvastam már, a Joel Dicker regény tartalma meg nagyon tetszik:)
2015. aug. 13. 13:43
5/8 anonim válasza:
Beautiful Ceatures
Beautiful Darkness
Beautiful Chaos
6/8 anonim válasza:
menj le kiskunlacházára :) ott élőben tapasztalhatod ezt. a falu 3/4 e szerintem így él...
7/8 anonim válasza:
Beautiful creatures-ben és folytatásaiban csak a kisváros az igaz, a többi nem annyira. Csak kevés ember titkolózuk és hazudik.
Wayward Pines viszont tipikusan ilyen, nagyon ajánlom!
8/8 anonim válasza:
Amit írok tetralógiát annak a második könyvében lesz 70-es évek Izlandjában politikai-krimis vonal az ilyen jellegű lesz kb. 20-30 év mire megírom az egész tetralógiát az is igaz mondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!