Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Programozóknál hátrány ha...

Programozóknál hátrány ha valaki nő, amikor jelentkezik egy álláshirdetésre? Máshogy állnak hozzá?

Figyelt kérdés

Sajnos nincsenek jó tapasztalataim mostanában, pedig már van 6+ év szakmai múltam. Próbafeladatok se fogtak ki rajtam, mégse esnek rám a választások.

Az igaz hogy ennyi idő alatt sajnos nem sikerült eljutni a senior szintig, erre most jöttem rá mióta nézelődök. Beleragadtam egy elavultnak számító rendszerbe.

Attól félnek a munkáltatók hogy gyereket akarok majd? Vagy ilyen sok jó fejlesztő van mostanában?

2023. júl. 11. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nézd: a PHP nyilván megy, onnantól meg bele lehet tanulni más frameworkbe. Általában nem tud az ember úgy munkahelyet váltani, hogy pont ugyanaz a tech stack legyen, de ezt a munkáltatók is tudják és megadják az időt, hogy megszokd az új környezetet.
2023. júl. 13. 11:35
 12/12 A kérdező kommentje:

Ebben bíztam én is, de valami miatt mégsem vállalják be a cégek.

Lehet, hogy van elég laraveles a jelentkezők között, és velük egyszerűbb.

2023. júl. 13. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!