Álláshirdetésnél nagy hátrány az, ha levelezőn végzem az egyetemet és gyakornok sem voltam?
Az a baj, hogy elvégeztem egy gyenge, piacképtelen büfészakot, amivel elcsesztem az időmet és jó munkát se kapok vele, csóró vagyok.
Akarok egy másik diplomát, de ha most jelentkezek, már 24 leszek mire elkezdem az új szakot, 24 évesen meg már nem ülnék be nappalira...
"24 évesen meg már nem ülnék be nappalira..."
Én 37 évesen ültem be (ok, mondjuk nem végeztem el), anyósom 60+ évesen (neki 2 diplomája lett 60 felett). 24? Az még szinte gyerek, kb pont ugyanolyan leszel, mint a többiek.
Amúgy a levelezővel sincs semmi gond (a tudás abból is meglehet), sok helyre egy akármilyen diploma is jó (tehát akár a meglévő büfészakod is elég lehet normálisan fizető helyekre), de ha időd és energiád engedi, akkor bátran csináld 24 évesen azt a jó szakot, ami érdekel.
A levezős képzés annyiban hátrány, hogy mikor vannak a konzultációs napok. Nekem havi 2x péntek-szombat volt, de a másik szakon csütörtök - péntek, volt ahol csak szombat.
Ha csütörtök - péntek, azt nem sok munkáltató nyeli be a havi 4 napot, szóval arra szabit kell kivenni, ami vizsgákkal együtt meghaladhatja az éves szabadságodat, és akkor iskolában voltál nem pihenni.
Szóval ez az egyetlen ami buktató.
Ezt hívják úgy, hogy valamit valamiért. Üdv a felnőttek világában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!