Álláshirdetésnél nagy hátrány az, ha levelezőn végzem az egyetemet és gyakornok sem voltam?
Az a baj, hogy elvégeztem egy gyenge, piacképtelen büfészakot, amivel elcsesztem az időmet és jó munkát se kapok vele, csóró vagyok.
Akarok egy másik diplomát, de ha most jelentkezek, már 24 leszek mire elkezdem az új szakot, 24 évesen meg már nem ülnék be nappalira...
De egy egyetemen bent kell lenni minden nap. Utána meg estig dolgozzak? Előző egyetemen is bent voltam sokszor este 8-ig..
Nappali mellett csak hétvégén lehetne dolgozni. Meg fel kéne költöznöm Pestre is.
"Nekem levelezőn sokkal kevesebb szabadidőm volt mert ugye a péntekek, szombatok az egyetemmel mentek el és ugye csak vasárnap volt szabad"
Ez akkor igaz ha az egyik oldalon levelező+főállás, másik oldalon nappali munka nélkül szerepel az összehasonlításban. Ha nappali mellet is dolgoznál mégkevesebb időd lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!