Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora fizetéshez illik egy...

Mekkora fizetéshez illik egy ilyen autó?

Figyelt kérdés

Ami számomra az álomautó, abból egy 2-3 éves darab kb 13-16 millió között van. Tegyük fel, hogy valaki szereti az autókat, és ez nála prioritást élvez. Mekkora az a havi bevétel szerinted, ami után egy ilyen ember megengedhet magának egy ilyen autót?

Tehát arra a legkisebb összegre szavazz, amivel nem hülyeség, ha valaki megveszi ezt az autót.

2023. júl. 8. 17:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
46%

Nem a havi fizudtol fugg a vetelar. A fenntarthatosag sem hozhato szoros osszefuggesbe a havi fizuval. Nyilvan egy 1 millios fizubol nem fogsz fenntartani egy 8-10 eves 7-es BMW-t, de fent lehet belole tartani egy 500 ezres es egy 10 millios autot is. Kerdes hogy milyen a havi/eves koltsegszerkezeted.

En ugy hatarolom be hogy mi fer bele, hogy a legdragabb alkatresz az autoban semmilye korulmenyek kozott se legyen tobb, mint egy havi megtakaritasom. Ha esetleg letolja a gatyat, ne kelljen tartalekhoz nyulni, az adott havi fizetesbol meg tudjam venni. Jelen esetben ez a kettomegu lendkerek. De pl. egy automata valto nekem mar nem ferne bele. Aki meg garancias vagy uj autot vesz, vagy egy kereket sem tud/akar kicserelni, annak ez teljesen irrelevans.

#7 En egy 2004-es S40-et vettem. Valoban teljesen jo, biztonsagos, stabil, szivo 5 henger, Focus arban fenntarthato, a belterben meg a gyari svedauto illat van (19 eves), az ajtaja kulonb fonomsaggal csukodik majdnem 20 evesen, mint egy 2020-as Kia vagy Skoda ajtaja. Muszakilag hibatlan, esztetikailag jobb allapotban van, mint a csaladban a 4 eves Opel es a 6 eves Vitara. Mas dimenzio.

2023. júl. 9. 17:12
 12/13 grafno ***** válasza:
Szerintem ha 500-600 körül megmarad 1honapban akkor 2ev es lehet nézegetni a mobile.de-t. Milyen auto az álom számodra?
2023. júl. 10. 13:14
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát ha neked ez a vágyad és ez az elsődleges, emellett minden másra is marad, úgy hogy nem kell másra hagyatkoznod és nem mész csődbe ha megveszed, szóval nem erre megy el minden egyes forintod, akkor őszintén bármekkora fizuval.

Ha egyszer össze tudsz szedni ennyi pénzt, akkor később is, de lehet csak én gondolkozom így. :D

2023. júl. 10. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!