Hogyan keressek állást? Tanácstalan vagyok. Lennt
Figyelt kérdés
Kecskemét közelében élek, élelmiszer eladói szakiskolám van, valamint B-kat. jogosítványom. Érettségi nincs. Interneten az összes hirdetést végignéztem, egyik sem jó, vagy a képesítés hiánya vagy a munkabájárás miatt. Bérlet kb.: 17.000 Ft és nem nagyon akarják fizetni. Mit csináljak, hogyan kereshetnék még állást? Informatikábol jó vagyok, nem profi, de pár embernek segítettem, már ezen az oldalon is. Szerintetek mennyire életképes, hogy felhívnák informatika szervizeket-üzleteket, tudnának-e alkalmazni? Semmiféle papír nincs a tényleges tudásomról. A nagyobb áruházakba mindenhova leadtam az önéletrajzomat (OBI, TESCO stb.) de sehova sem kellek. Mióta végeztem az iskolával (június) azóta itthon ülök.2010. okt. 13. 15:23
11/12 A kérdező kommentje:
01:02-nek
A jövőt én is vállalkozóként, először bejelentett munka melett, másodállás formájában képzelem el, mely csak akkor lesz főállás ha a megélhetéshez szükséges összeget megkeresm. Csak nem éppen a kereskedelemben. Munkakeresés mellett tanfolyamot várok, hogy induljon, talán jövő év elején lesz lehetőségem a választott szakmában továbbtanulni.
2010. okt. 24. 13:38
12/12 anonim válasza:
13:38 Jól teszed. Ez a legjobb út, amivel elérheted a célod.
Azért javaslom, hogy munkakeresés közben olvassd el a Cashflow négyszög című könyvet. Könnyebben találsz utána munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!