Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Senior szoftverfejlesztők...

Senior szoftverfejlesztők mostanába mennyi fizetést kapnak nettóban?

Figyelt kérdés
2023. júl. 5. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
1 misi fölött.
2023. júl. 5. 21:32
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Budapesten, alkalmazott státuszban, multinacionális vállalatnál, úgy hogy nem töltesz be vezető pozíciót nagyjából bruttó 1,5M az alja és 2,3M a teteje. (Nettó 1M - 1,5M).

Ettől nyilván lehet magasabb a béred ha

-Remote dolgozol külföldi cégnek,

-egyéni vállalkozóként dolgozol,

-vezető pozíciót töltesz be (Tech Lead, Csapatvezető, Chief ..., Executive ...)

Illetve alacsonyabb is lehet a béred (bár ez inkább a saját hülyeségednek köszönhető), ha:

-megrekedsz a karriered során valami nagyon gyenge színvonalú cégnél ahol elavult technológiát használnak,

-állami szférában vagy magyar KKV-nál

-vidéki telephelyű cégeknél

2023. júl. 5. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
91%

Én Senior fejlesztő voltam, vagyok, most DevOps vonalon mozgok. Bruttó 1.1M amit kapok. Marha kevés. Nem kis cégről van szó.

Felállhatnék, idővel valszeg fel is fogok, kapok megkereséseket több helyről is. Főleg régi, lelépett kollégáktól. Eléggé tapasztalt munkaerő vagyok. Sokkal többet is kereshetnék. Érzem is rendesen 3 gyerekkel, hogy marha kevés ez már.

A pénz kevés, viszont teljesen home officeban dolgozom, van amikir hajtás van, de van amikor egész nap a kutya nem szól hozzám, nyugi van, nem baxogatnak. Ha el kell mennem valahova, akkor 95%-ban megoldható, szinte a nap bármelyik pontjában. Nem nagyon mernek csesztetni, nyilván tudják, hogy ennyi pénzért fele ilyen tapasztalt embert sem találnak. A munkakörömben is sok esetben szabad kezet kapok, ritkán ugat bele a dolgomban a manager. Nemrég született a gyerekem, gyakran kell vele még rohanni ide-oda, így hasznos, hogy lazaság van.

Egyébként nagyon sok új dolgot tanultam az elmúlt 2-3 évben, amivel még piacképesebb lettem.

Szóval nem mindig a fizetés összeg mértéke számít. Kereshetsz te másfélszer, kétszer többet is, ha közben belegebedsz a munkába, ha folyon a kezed fogják, szopatnak. Nem mindig éri meg.

Mindenesetre erősen közeledik az a pont amikor körbenézek és elmegyek interjúkra, aztán itt vagy emelnek, vagy váltok.

2023. júl. 5. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
23%
Ha kizarolag magyarorszagon jelen levo cegekrol es kizarolag alapberrol van szo, akkor kb. ahogy 2-es irja.
2023. júl. 5. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
#4 Hallod Te sürgősen válts, mert ez nevetségesen alacsony bér. Én 1,5 éves DevOpd tapasztalattal (+ egyetem 8 hónap dev gyakornokság) keresek bruttó 950k-t + 40k cafeteria és hétvégi ügyeleti pótlék / túlórapótlék ha 16:30 után van nagyobb release. Így a bérem rendre 1 150 000 - 1 250 000 között alakul egy hónapban (még SZJA kedvezményre jogosult vagyok, mert most leszek 24 éves). Paraméterekben pedig ugyanaz adott ami neked: teljes home office, van hogy egész nap lóbálom a farkam vagy a gumimedencémben döglök mert nincs semmi munka (szépen üzemel a rendszer) és van olyan is hogy valami nagyobb komponens fejlesztésénél, releasenél vagy valami platform gondnál estig ülök a gép előtt. Szóval seniorként te junior bérért vagy alkalmazva Fiam.
2023. júl. 5. 23:03
 6/8 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, tehát akkor az adót egyelőre nem fizető, túlórázó, hétvégéző ember idejön a lényegében ugyanakkora fizetésével és években mérve nem sokkal kevesebb DevOps tapasztalatával "fiamozni" a másiknak, miközben alacsonyabb az alapbére? :D

Tudom hogy még csak most pottyantál a munka világába "fiam" és nem is nekem címezted a pökhendi dicsekvésedet (a semmire), de azt azért elárulom ám, hogy nem úgy működik a munkaerő piac, hogy 2 év múlva te majd aztán automatikusan kétszer annyit fogsz keresni nettóban, mint most. :) De majd meglátod.

2023. júl. 5. 23:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Misi vagy felette.
2023. júl. 6. 09:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos, hogy troll, csak siman rettenetesen zoldfulu.

Meg nem erti, hogy nem minden fekete feher. Mar ezert nem reagaltam. Nagyon tacsko meg a srac. Majd felno egyszer.

2023. júl. 6. 12:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!