Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Programozók, ti csináltok...

Programozók, ti csináltok próbafeladatokat ha váltani akartok?

Figyelt kérdés

Én már negyedszer futok bele olyanba, hogy még csak vissza se jeleznek.

Most legutóbb egy kb. 8 órás feladatot adtak be, előtte semmi interjú nem is volt, rögtön ezzel indul a folyamat. Sőt, igazából 12 órás is lett volna ha minden pontot megírok, de ennyit már tényleg nem vagyok hajlandó rászánni.

Azzal nem lenne gondom, ha visszaszólnának, hogy köszönjük, de nem Önt választottuk.

Ráadásul a saját munkahelyemen is azt látom, hogy a főnököm is bekér próbákat, és MEG SEM NÉZI!

Ti hogy vagytok ezzel? Beletörődtök és megírjátok, vagy ez kizáró ok cégkeresésnél?

2023. júl. 5. 15:58
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Valtozo, attol fugg mennyire akarom a melot.

Volt ahol egy komplex hazit kaptam, es megcsinaltam. 7 evig voltam a cegnel.

Volt ahol be akartak ingyen probanapra hivni, mondtam hogy ne szorakozzunk.

Volt ahol bementem interjuzni es ott akartak hogy programozzak valamit 3 oran keresztul. Szinten eljottem.

Ha nem almaim allasa, siman lepattintom a ceget. Ha egy ceg nem engedheti meg maganak hogy felvegyen probaidore, ahonnan barmelyik nap elkuldhet, akkor ne szorakozzunk egymas idegeivel.

Pl. egy idoben az egy magyar ceghez nagyon be akartam kerulni, de valami 4 koros volt az interju. Ketszer futottam neki, vegen a fizetesben nem tudtunk megegyezni. :)

dec. 5. 13:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!