Tudna esetleg valaki olyan oldalt, ahol saját magamnak tudnék adományt gyűjteni? Lakhatásra kéne sürgősen. : (
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok. A hét végéig ki kell fizetnem 250.000 Ft-ot lakásra, viszont jelenleg nincs ennyim és a fizetésemből se fog ennyi kijönni (heti kifizetésben vagyok, ami kb 90.000 Ft lesz és ennek egy nagy része állatorvosra el is fog menni...).
Szüleim sajnos nincsenek olyan helyzetben, hogy segíteni tudhassanak, testvéreim sem, és akiket közelről ismerek sem...
Sürgősen segítségre lenne szükségem! Esetleg vannak olyan oldalak, ahol lehetne pénzt kérni?
2023. júl. 4. 16:38
1/9 A kérdező kommentje:
Akartam felvenni személyi kölcsönt, de nem engedik, mivel nincs meg a kért jövedelem 3 hónapra vissza menőleg. Ez külön sztori, a főnök nem fizetett ki elég hivatalosan...
2023. júl. 4. 16:40
2/9 anonim válasza:
Kiírod facebookra a történeted, meg a bankszámlaszámod, aztán ott koldulsz.
3/9 anonim válasza:
Facebook, barátok, rokonok, munkahelyen előleg kérés, személyi kölcsön.
4/9 anonim válasza:
Állatorvosra... már megbocsáss de lóháton jársz dolgozni vagy állattartással foglalkozol mellékesben hogy ez szükséges a megélhetésedhez? Ha egyik se, halaszd el, passzold le a kutyát valakinek, legalább egy kis időre míg összeszedted magad anyagilag.
7/9 anonim válasza:
"Sürgősen segítségre lenne szükségem! Esetleg vannak olyan oldalak, ahol lehetne pénzt kérni?"
Bank, provident mondjuk? Vagy feltétlen csak a tarhálás jöhet szóba amit sosem fizetsz vissza?
8/9 anonim válasza:
Ráadásul miért ilyen drága albérletben élsz, ilyen fizu mellett? És igen, állatot is miért kell ilyen helyzetben bevállalni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!