35 éves egyetemre járni késő?
"Ti a Magyarországi helyzetről beszéltek az nem érdekel. En osztrakban akarok tanulni és dolgozni."
Ne haragudj de te értelmi fogyatékos vagy vagy csak trollkodsz?
Ausztriában is ugyanaz a helyzet, mint itthon, egy ilyen büfészakkal semelyik országban nem fogsz kelleni, főleg pályakezdőként, úgy hogy tízezerszeresen telített a piac és még plusz hátrány hogy külföldi is vagy. Esélyed nincs. Nemzetközi szinten is nindenhol az orvosokat, informatikusokat és mérnököket keresik tömegével a munkahelyek, nem pedig a képzőművészeket, újságírókat és szabadbölcsészeket...
23# 16 évesen leraktam a C1et, majd angol tanárommal közösen terveztünk C2re menni, ami az “anyanyelvi” szint kb. Felkészültem rá, de végül nem mentem vizsgázni.
Utána kint éltem Hollandiában, majd itthon egyetem mellett kerestem munkát.
Gondoltam az angol tudásom, majd segít egy normális diákmunka találásában és abszulút nem. Végül elmentem futárkodni.
Most már ITban dolgozom fejlesztőként és itt is azt hittem előny lesz, de konkrétan senkit sem érdekel közép szint felett milyen az angolja az embernek.
1-1 multinál interjúnál, ami teljesen angolul ment úgy láttam előny volt, de ennyi kb.
Egy angol C1 nem ér önmagában semmit. Csak akkor ha normális szakmával van párosítva, ahol talán ki tud nyitni kapukat vagy éppen csak alapkövetelmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!