Mennyire bevett eljárás, hogy a "fejvadász", aki egy állásra pályáztat engem, meghamisítja az önéletrajzomat, hogy jobban nézzen ki?
Csak úgy magától? Olyannal nem találkoztam. Olyannal viszont igen, hogy adott pár tippet, hogy mit alakítsak rajta.
Mit módosított?
Erre így azért nem válaszolnék, mert nem tudom, hogy ez céges policyba belefér, vagy egyetlen fejvadász szakmaiatlan döntése.
Mert azért van olyan cég, amely - szerintem - kissé lazábban kezeli az etikai normákat (pl. simán beküld egyszerre párhuzamosan három helyre is, még ha nem is vagyok alkalmas, míg a többség ilyet nem csinál), de én inkább arra hajlok, hogy az utóbbi, ezért nem szeretném az egész céget lehúzni vele. Meg azt gondolom, pár ilyet eljátszik az illető, és lesz olyan, aki - velem szemben - belemegy ebbe az eljárásba, az rohadt gyorsan ki fog derülni a partnercégenél, és onnantól kezdve boxolják le egymás közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!