Hogy gyujtsek ossze kb 800ezret jogositvanyra?
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy megvaltozott korulottem minden, igy elmennek kamionozni! Jelenleg furgonon dolgozom 250ezres fizetesert…
ebbol lejon a lakhatasom 60ezer.
Kaja 100korul.
Van egy sajnalatos vegrehajtasom 10ezer.
Telefon szamla 10ezer.
Meloba bejutashoz autoba tankolni havi 20-25ezer.
Es akkor meg nem vettem magamnak egy polot,zoknit,cipot vagy amite esetleg szuksegem van :( van erre megoldas?
Hah… lesz az a 800 1-1.2 milla is
Menj céghez ami finanszírozza a jogsid, de amúgy mondták a buszt is, akkor ne BKV hanem Volánhoz menj, ennél még ott is többet kapsz
"egyedül 100k kajára nagyon sok. Mi 4en vagyunk és 150-nél több nem megy kajára/hó és nem éhezünk."
Ne hazudj. Undorító dolog.
#23 én meg azt nem tudom, hogy egyedül, hogy zabálsz meg 100e-et. Mert szerinted havi 50ből csak zsemlére telik?
Sz@r csóró vagy, nem is csodálkozom hogy nem érted.
#19 sör helyett lehet vizet is inni. egészségesebb is mint a sör, és máris spóroltál 620Ft-ot.
Azon lehet venni mondjuk rizst. Jó minőségű jázminrizs 890Ft/kg áron van.
"#19 sör helyett lehet vizet is inni. egészségesebb is mint a sör, és máris spóroltál 620Ft-ot."
Csak érzékeltetni akartam, hogy mennyire sok a havi 100e kajára. Nyilván spórolhatnék ezen is, de nem akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!