Hogy gyujtsek ossze kb 800ezret jogositvanyra?
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy megvaltozott korulottem minden, igy elmennek kamionozni! Jelenleg furgonon dolgozom 250ezres fizetesert…
ebbol lejon a lakhatasom 60ezer.
Kaja 100korul.
Van egy sajnalatos vegrehajtasom 10ezer.
Telefon szamla 10ezer.
Meloba bejutashoz autoba tankolni havi 20-25ezer.
Es akkor meg nem vettem magamnak egy polot,zoknit,cipot vagy amite esetleg szuksegem van :( van erre megoldas?
A megoldás az, hogy el kell zavarni a Fideszt meg a holdudvarát, utána talán az embereknek is olyan fizetése lehet, amiből nem csak éhenhalni lehet.
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, ahogy mondták BKV esetleg Budapesten, tudtommal adnak munkásszállast is.
"A megoldás az, hogy el kell zavarni a Fideszt meg a holdudvarát, utána talán az embereknek is olyan fizetése lehet, amiből nem csak éhenhalni lehet."
Kormánytól függetlenül lesznek sz.rul fizető munkák, amíg lesznek marhák, akik bevállalják, mint a kérdező is, hogy melója van, de tovább tervezni nem tud belőle.
Kérdező, keress másik, jobban fizető melót egyenlőre azzal a tudással, amivel most rendelkezel, ha meg majd az anyagi része rendeződik, gondolkodhatsz tovább. A mostani helyzeted kilátástalan, ez most így nem fog menni. Esetleg, ha a kajapénzt visszaveszed mondjuk 50e-re, akkor van realitása a spórolásnak.
"Sok? Ez napi 3ezer ft kb.."
Levezetem, hogy ma mit ettem: 2 sör 620, saját készítésű pizza mindennel kb 500, 2 szendvics nagyon max 300, meg 2 kávé itthon az legyen 200, egy fél tábla csoki 130ft. A 2. sör most csúszik le, a 2. szendvics vacsora lesz. És igen, lehet a feléből is enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!