Hogy gyujtsek ossze kb 800ezret jogositvanyra?
Sziasztok!
Az a helyzet,hogy megvaltozott korulottem minden, igy elmennek kamionozni! Jelenleg furgonon dolgozom 250ezres fizetesert…
ebbol lejon a lakhatasom 60ezer.
Kaja 100korul.
Van egy sajnalatos vegrehajtasom 10ezer.
Telefon szamla 10ezer.
Meloba bejutashoz autoba tankolni havi 20-25ezer.
Es akkor meg nem vettem magamnak egy polot,zoknit,cipot vagy amite esetleg szuksegem van :( van erre megoldas?
Figyi, kb 3x annyit keresek mint te, de én a feleségemmel együtt kevesebbet fizetek a telefonra.. vagy ebben a készülék részlete is benne van?
Én képzésre simán fölvennék hitelt. Konkrét terméket nem tudok javasolni, de képzésre, az előrejutáshoz megéri még ezekkel a kamatokkal is.
Tömegközlekedés használatára van lehetőséged?
A furgont nem tudod használni munkába járáshoz?
Utazási költségtérítés?
Miért saját zsebből fizeted a munkához szükséges internetet?
Céges net vagy mobil nincs?
Ha van időd rá akkor másodállás akár hétvégéken is.
Tömegközlekedés használatára van lehetőséged? Napi 2x buszjárat van innen a faluból, így kb megoldhatatlan.
A furgont nem tudod használni munkába járáshoz?áááá, nincs ilyenre lehetőség.
Utazási költségtérítés? van 30ft/km
Miért saját zsebből fizeted a munkához szükséges internetet?(feltétele volt az állásnak az okostelefon,és internet)
Céges net vagy mobil nincs?Adtak egy kis telefont, amin flottán belül lehet csak telefonálni,internetre alkalmatlan
Ha van időd rá akkor másodállás akár hétvégéken is.
Már több csoportba is kiírtam ezt, de egyelőre senki nem jelzett,hogy lenne hétvégén valahol meló
De ezt a 800 ezret egyben kell kifizetni?
Mert a sima B-jogsi is már 500 ezer, de nem egyben kell kifizetni, hanem mondjuk fél év alatt, vagy akár több idő alatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!