Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A taxisofőrködés mennyire...

A taxisofőrködés mennyire veszélyes munka?

Figyelt kérdés
Elég kemény dolgokat hallottam róla, de ez nem most volt

2023. jún. 27. 11:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

#7 Igen, pont ezen gondolkoztam én is

#8 #10 Ezekről természetesen hallottam, és valóban mostanában nem történnek hasonlók

#9 Azért ez vicces valamilyen szinten, DE semmi joga nem volt erre a sofőrnek, az utas meg lehetne tisztelettudóbb. Ha meg nem akkor kiteszi őt

2023. jún. 28. 17:03
 12/13 anonim ***** válasza:
73%

Valaki írta a hülyeséget megint, de a Boltnál lehet készpénzzel is fizetni. Miért ne lehetne ? Nem kötelező regisztrálni a kártyát.

Egyébként éjszaka veszélyesebb, nappal inkább csak stresszes a dugó és a sietni igyekvő emberek miatt.

Ha sok időt kint töltesz pedig nyilvánvalóvá fog válni, hogy olyan, hogy bunkó taxis nem létezik. Bunkó emberek vannak. Ugyanannyi bunkó utas, bunkó taxis, bunkó kerékpáros, bunkó motoros, bunkó rendőr, bunkó buszsofőr, bunkó civil és bunkó sportkocsis.

Alapvetően nem lehet ráhúzni senkire hogy bunkó, mert mindenki az, csak a sárga autó feltűnőbb.

2023. júl. 17. 23:57
 13/13 anonim ***** válasza:
Amúgy a Bolt biztonság ügyileg a legrosszabb, ha megtámadnak nincs rádió, nem tudod tartani a diszpécserrel a kapcsolatot, mert telefonálgatnod kell, ahol meg van rádió ott bemondod hogy “Práter utcában most támadtak meg” és már mennek is oda az autók..
2023. aug. 28. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!