Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen karrierbe tudnék...

Milyen karrierbe tudnék belekezdeni 27 évesen, ami átlagnál legalább picit jobban fizet?

Figyelt kérdés

Elkövettem azt a hülye hibát fiatal koromban, hogy nem tanultam. Van egy középiskolás végzettségem, de nem helyezkedtem el a szakmámban mert 1, nem érdekelt 2, nem is igazán értettem az egészet.

Már nagyon bárom, hogy nem mentem egyetemre, de főleg azt, hogy abban az iskolában tanultam, ahol.

Jelenleg 27 évesen targonca vezető vagyok, de szeretnék valami jobban fizető állást keresni. Kész vagyok keményen tanulni, de sajnos nem tudom mibe érné meg belekezdeni. Jelenlegi állapotom tarthatatlan, mert rendesen halálvágyam van. Szóval, ti mit tudnátok ajánlani, amibe ennyi idősen is bele tudnék kezdeni? Nem kell nekem nagyon sok pénz, de azért a raktáros munkástól szeretnék kicsit többet keresni.

2023. jún. 26. 19:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
IT, teszteles
2023. jún. 26. 19:25
 2/11 anonim ***** válasza:
29%

IT-szektor, tőzsde, értékesítés, MLM, ingatlanközvetítés stb.

Számos-számtalan lehetőséged van.

2023. jún. 26. 19:27
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Menj el egyetemre, olyanra ami érdekel. 27 évesen még baromi fiatal vagy és távoktatásban/levelezőn simán le tudod tolni.
2023. jún. 26. 19:41
 4/11 anonim ***** válasza:
68%

Mi érdekel?

Magyarországon a Műszaki, informatikai és gazdasági szakok piacképesek.

Ha érdekel pl a logisztika, valami gazdasági alapképzés logisztika szakiránnyal/specializációval nagyon jó lehet, és az önéletrajzodban a tarorcázás illeni fog, sokkal könnyebben találsz majd munkát, mert lesz egy story-d és karrierurad, amivel könnyen eladhatod magad.

2023. jún. 26. 19:42
 5/11 anonim ***** válasza:
20%
Vagyonőr
2023. jún. 26. 19:59
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Egy targoncást fel se vennének egyetemre,ne szórakozzatok
2023. jún. 26. 22:27
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
Honnan jönnek ilyen gyökerek, mint a hatos? Pontszámot nézik, nem azt, hogy ki mit dolgozott eddig.
2023. jún. 27. 01:26
 8/11 anonim ***** válasza:
60%
Ha van érettségid, akkor valamilyen pénzügyi vagy IT szakra jelentkezz, amit esti vagy levelező szakon lehet végezni. És természetesen angol nyelvet, anélkül nem viszed sokra manapság (átlagnál nem nagyon lehet többet keresni angol nyelvtudás nélkül).
2023. jún. 27. 11:42
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

6-os.

Nálunk vol egy biztonsági őr egy nagyon fiatal srác, aki jól néz ki.

Elment egyetemre, tanult, mostmar meg valami értékesítési vezeto lett milliós fizetéssel 😀

A pontok számítanak meg a szorgalom nem az h ki mit dolgozik.

És ez csak egy példa a sokból.

Kérdező szinten ez a vagyonőr srác elment valami üzletkötő el mellekallasba és nagyon jól keresett , mindig iphonjai meg Apple watch meg ilyen drága dolgai voltak, szóval lehet h lenne targizás mellett olyan mellekallas ami jól fizet, de tanulni mindig megéri szerintem.

Vannak amúgy olyan egyetemisták is akik takarítók ez dolgoznak mellette mert kell a pénzt 😀

2023. jún. 27. 11:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Sanders ezredes 62 éves volt, amikor elkezte kiépíteni a ma KFC-ként ismert hálózatot.
2023. jún. 27. 13:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!