Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen karrierbe tudnék...

Milyen karrierbe tudnék belekezdeni 27 évesen, ami átlagnál legalább picit jobban fizet?

Figyelt kérdés

Elkövettem azt a hülye hibát fiatal koromban, hogy nem tanultam. Van egy középiskolás végzettségem, de nem helyezkedtem el a szakmámban mert 1, nem érdekelt 2, nem is igazán értettem az egészet.

Már nagyon bárom, hogy nem mentem egyetemre, de főleg azt, hogy abban az iskolában tanultam, ahol.

Jelenleg 27 évesen targonca vezető vagyok, de szeretnék valami jobban fizető állást keresni. Kész vagyok keményen tanulni, de sajnos nem tudom mibe érné meg belekezdeni. Jelenlegi állapotom tarthatatlan, mert rendesen halálvágyam van. Szóval, ti mit tudnátok ajánlani, amibe ennyi idősen is bele tudnék kezdeni? Nem kell nekem nagyon sok pénz, de azért a raktáros munkástól szeretnék kicsit többet keresni.

2023. jún. 26. 19:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
60%
Mi az ami érdekel? Sokan mondják itt az IT-t... ,de semmit se fogsz vele elérni, ha nem érdekel.
2023. jún. 28. 21:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!