Ha kirúgnak akkor a következő munkáltatom tudni fogja hogy miért? Tehát rá kerül az ok a kilépő papírokra?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 16:33
11/15 anonim válasza:
Ha egy fénymásolós-retusálós trükk annak számít: pontosan. Tudtommal nem közokirat. A munkáltatót is kímélném a fölös infóktól 😆 Egyébként van ennek a mai világban bármi funkciója, vagy ugyanolyan csuklóztatás mint a TB kiskönyv? NAV-nál tudtommal megvan az összes adat...
12/15 anonim válasza:
Igen, annak számít. Nem közokirat, hanem magánokirat, de annak a hamisítása sem szabályos.
Egyébként nyilván sok funkciója nincs, régi beidegződés ez, olyan mint hogy a számlát alá kell írni meg pecsételni meg ilyen baromságok.
13/15 anonim válasza:
Akkor még egyszerűbb a megoldás, nem kell fehér postit-et sem vadászni. Elfelejtettem, elvesztettem, nem adják ide stb.
14/15 A kérdező kommentje:
De amúgy mindig a legutolsó kilépő papírokat kérik nem? Tehát ha találok egy helyet amit nem érdekel a fegyelmi utána az azt követő munkahely már nem fogja tudni az 1. Munkahely fegyelmijét mert az a 2.munkahely kilépő papírján már nem lesz rajta igaz?😄
2023. jún. 21. 13:40
15/15 anonim válasza:
Egyértelmű. Hacsak nem találsz egy olyan helyet ami MINDEN papirodra éhes... nekem volt szerencsém ilyesmihez. Hát ott méginkább jelentkezik a "kihullott valahol útközben" faktor. Tudod mibe túrkáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!