Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ilyen helyzetben mit lenne...

Ilyen helyzetben mit lenne érdemes tanulni, amivel előre tudok lépni?

Figyelt kérdés
Semmire sem jó bölcsészdiplomám van 36 évesen, és a szakmámon belül hiába váltanék, nem keresnék többet, mint most. Ahhoz, hogy előre tudjak lépni, jó lenne legalább havi nettó 600-at keresni, ami manapság nem is olyan nagy pénz Pesten. Szívesen és szerintem gyorsan is tanulok, de alapvetően két problémám van. Elvált apukaként a hétvégéim többségén a gyermekemmel vagyok, a többi hétvégén pluszmunkát vállalok, hogy fenntartsam az albérletem. Hétköznaponként pedig általában 6-7-ig dolgozom. A legtöbb tanfolyam pedig vagy hétvégi vagy 6-7 körül kezd legkésőbb. Érdekelne több egyetemi szak, de mire azzal rendesen elkezdek keresni addigra kb 45 éves leszek. Van bármi, amit autodidakta módon, otthon meg tudok a szabad estéken tanulni és utána papír nélkül is jó eséllyel el tudok vele helyezkedni, ha az valós tudás? Vagy bármi olyan tanfolyam, ami nagyrészt online végezhető, használható tudást ad, el lehet vele helyezkedni, és kezdőként is megadják a minimum 4-500 nettót és van utána előrelépés? De bármilyen ötletet szívesen fogadok. A külföld sajnos a gyerek miatt nem opció.
2023. jún. 19. 17:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Bármi ami IT.
2023. jún. 19. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!