Igaz az a megállapítás hogy Magyarországon a vidék már teljesen felejtős, versenyképtelen, egyedül Budapest ahol még lehet találni munkát normális fizetéssel ahol még viszonylag európai szinten lehet élni?
Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért?2023. jún. 18. 20:35
31/37 anonim válasza:
Szerintem szektor függő. Minimum nettó 300.000 forinttal kellene többet adniuk, hogy megérje nekem felköltöznöm Pestre. Erőssen kétlem, hogy adnának ennyit a szakmámba.
A házak/lakások meg jah, olcsóbbak, mint Pesten, de közel sem olcsók (mondjuk én Gy-M-S megyében lakok itt a gond nem kicsi)
32/37 anonim válasza:
Az a megállapítás igaz, hogy Budapesten sokkal nagyobb eséllyel találsz munkát normális (>500e nettó) fizetéssel, mint vidéken.
Videken nem lehetetlen találni, csak sokkal kevesebb ilyen pozíció van, ami ennyit fizet.
33/37 anonim válasza:
Budapesten sem keres mindenki 500netót, kezdők pedig végképp nem
34/37 anonim válasza:
Vidéken szart is megeszik és nagy pofával ugatják, h ...
Ez csak a magyar vidékre igaz, intellektuálisan 200 évvel vannak kb. elmaradva
35/37 anonim válasza:
@34
Honnan tudod?
Az összes rokonod vidéki, s ők mesélték?
36/37 Rendszermérnök válasza:
Már csak külföldi fizetésből lehet európai szinten élni, EV-ként vidékről külföldre dolgozva távmunkában.
37/37 anonim válasza:
Győr még valahogy tartja a szintet Budapesttel az Audi révén, de én aki ott dolgozok is csak minden 3. Hónapban keresek nettó 650000 ezer felett, egyébként nettó 450000 körül... Elsőre jó pénznek tűnik, de az infláció miatt kb. Annyit ér, mint két évvel ezelőtt nettó 300000, 220000.... Akik meg most keresnek nettó 300000 körül azok meg szinte alig tudnak rakni félre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!