Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem jeleznek vissza az...

Miért nem jeleznek vissza az állásajánlatra való jelentkezésre?

Figyelt kérdés

A versenyszférában dolgozom, és megszünt a munkahelyem. Beadtam a jelentkezésemet két közszférás álláshirdetésre, olyanra, ahol a követelmények 100%-át teljesítem.

Ennek másfél hónapja, és annyi visszajelzés sem jött, hogy húzd meg a f.aszom, semmi.

Ez mennyire általános?

Csak mert fél napot töltöttem a jelentkezéshez az általuk kért xls kitöltésével, a kedvenc kérdésem az volt, hogy "Tagja-e ön titkos társaságnak?"

#állás #munka #Köszféra
2023. jún. 18. 14:07
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a közszférában van ilyen.

Ezt el kell engedned. Sokszor azoknak sem szólnak vissza, akik több körös interjún túl vannak. Nekem volt olyan, hogy a tulaj beszélt rá, hogy menjek be interjúra hozzájuk, mert nekem milyen jó lenne ez a munka, azóta is várom a visszajelzésüket. Volt nem egy olyan jelentkezésem, ahol a többedik kör után ígérték, hogy 1-2 héten belül visszajeleznek, nem tették, felhívtam őket, elfelejtettek értesíteno, hogy nem én kellek.

De a kedvencem: tavaly felvételiztem egy helyi kisvállathoz, dolgoztam ott kb egy hónapot, aztán rájöttem, hogy ez a hely nem nekem való, ezt többször át is beszéltük a közvetlen felettesemmel, majd elváltak útjaink. Kb. 2-3 hónapra rá kaptam egy elutasító levelet, hogy köszönik jelentkezésemet, de nem rám esett a választásuk.

Ne szívd mellre. Feleslegesen problémázol rajta, látod őket nem hatja meg.

2023. jún. 20. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!