Egy interjúnál közölhetem, hogy én csak online szeretnék interjúzni?
Külföldre jelentkezgetek, és beadtam a jelentkezésem több pozira is. Van ahol csak online folyik az interjú, van ahol részben online, de ha lehet, akkor az utolsó kör face to face van. Na már most ez nekem elég macerás, hogy minden egyes interjú esetén kiutazzak külföldrem álljam az utazás, a szállás költéségét, és még az sem biztos, hogy felvesznek. Nem is értem, hogy miért annyir szükséges, hogy már az interjú során megismerjem az irodát.
Mit gondoltok erről? Mondhatom, hogy ez anyagilag nekem most sokba kerülne, és ha lehet szeretném inkább online?
"Nem is értem, hogy miért annyir szükséges, hogy már az interjú során megismerjem az irodát."
Nem kell, hogy értsd, elég, ha ők értik.
Egyébként nyilván nem az a fontos, hogy te megismerd az irodát, hanem az, hogy ők megismerjenek téged, amennyire egy személyes találkozó alkalmával lehet, hogy lássák, hogy megvan-e mindkét lábad, vagy mittudomén, szóval hogy olyasmiket is megtudjanak rólad, ami egy online interjúból nem derül ki.
Neked fontos, hogy megkapd az állást, nem nekik, hogy pont téged vegyenek fel (és ezért úgy táncoljanak, ahogy te fütyülsz).
Fordítva ülsz a lovon, a pénz náluk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!