Hogyan tudnék képeket árulni a lábfejemről interneten?
Elég sok ilyen tiktok videót láttam,de sehol nem írják le,hogy melyik oldalról van szó.
Nekem pedig elég jól jönne a pénz, mert egyetem, költözés, szülők nem támogatnak,szóval úgy gondolom,hogy ez egy ,,tiszta,, pénzszerzési mód,amire a nyári munkám mellett lenne időm.
Én Facebook-on fent vagyok olyan csoportokban, ahol a nők ingyen osztják a saját lábképeiket, némelyiken egész alakos is látszik, az arcuk is, valamelyiken láthatóan ugyanaz a láb közelről, felülről (saját magának fényképezte), stb. Levelezni, csetelni lehet velük. Pénzt nem kérnek, dicséretet, lájkokat, szívecskéket elfogadnak. Van aki megírja, hogy csak unatkozik, és szeretné érezni, milyen sok pasi rajong érte.
Aki begyűjt maga köré pár ezer rajongót ilyen FB (Insta, stb) csoportokból, az előbb utóbb saját honlapot is szerkeszthet a képeinek. De pénzt inkább kész cselekményes filmekért tudnak kérni. Vannak ilyen fizetős film-megosztós clips4sales stb oldalak, ahol néhány másodperc gif-be alakítva megnézhető ingyen, a következő kattintásra kéri a bankkártya adatait. De igazán csak akkor éri meg, ha a filmeknek tényleges cselekménye is van minimum 4-5 percesek, ami végig az adott csajról és a lábáról szól. Pld masszírozzák neki, vagy szemből pózol a lábaival mindenféléket, integet, stb. De még jobb ha komolyabb akció is van, pld széttapos a lábával dolgokat.
A következő fokozat, ha vállalják, hogy kellő díjazásért személyesen is lehet velük találkozni, és játszani a lábukkal. Ehhez már jó ha van egy saját, direkt erre a célra tartott stúdiójuk, biztonságos és védett az őrültektől.
Simán csak képekért szerintem nem fizet senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!