Egy interjúnál közölhetem, hogy én csak online szeretnék interjúzni?
Külföldre jelentkezgetek, és beadtam a jelentkezésem több pozira is. Van ahol csak online folyik az interjú, van ahol részben online, de ha lehet, akkor az utolsó kör face to face van. Na már most ez nekem elég macerás, hogy minden egyes interjú esetén kiutazzak külföldrem álljam az utazás, a szállás költéségét, és még az sem biztos, hogy felvesznek. Nem is értem, hogy miért annyir szükséges, hogy már az interjú során megismerjem az irodát.
Mit gondoltok erről? Mondhatom, hogy ez anyagilag nekem most sokba kerülne, és ha lehet szeretném inkább online?
Indiai kollega mesélte, hogy vannak olyan ismerősei, akik helyett fizetett ember interjúzott online - elég, ha kicsit gyengébb a kamera és sötét a helyiség és már nem mondod meg, melyik Kumar ült ott a 15 millióból, de olyat is lehet, hogy a 3. mondatnál hirtelen elgyengül az internet, ki kell kapcsolni a képet és utána már egy másik, ugyanolyan indiai akcentussal hadaró fickóval beszélsz, csak nem veszed észre.
Eddig az összes zoomos interjún amit csináltam simán beültethettem volna valakit a szobába, hogy guglizza a kérdéseket ki egy nagy monitorra amíg én nyugodt, kimért mondatokban válaszolok és lenyűgözöm az interjúztatót hogy ez a csávó mennyi mindent tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!