Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállaljam a munkát vagy ne?

Vállaljam a munkát vagy ne?

Figyelt kérdés

Holnapig kellene eldöntenem, egész hétvégén ezen agyaltam, de nem tudok dönteni.

A fizetés nekem abszolút király lenne, a munkahely egy gyönyörű új helyiség, nem tudnék első blikkre rosszat mondani.

Ami miatt nem tudok dönteni, egyrészt egy sulit kell hozzá elvégezni amihez egyáltalán nincs kedvem, bár tudom, kinek van kedve újra tanulni 30+ évesen. Illetve a munka jellege eléggé messze áll az én személyiségemtől, úgy értem sok emberrel kellene beszélnem, kapcsolatot tartani, de nekem már attól gyomorgörcsöm van, h holnap oda kell telefonálnom. Borzasztóan introvertált vagyok, nehézségeket is okoz. Hogyan kezeljem ezt? Mert a munka meg k*rva jó lehetőség lenne...

2023. jún. 18. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami cold-call sales dolog? Akkor ne vállald el.
2023. jún. 18. 14:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, egyáltalán nem. :) Hasonló mint egy magán bölcsi és ilyenek.
2023. jún. 18. 14:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Ne vállald, minek.
2023. jún. 18. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!