Milyen munkát vállaljak?
Figyelt kérdés
Kihagyok egy évet és nem tudom a szabadidőmben milyen munka lenne az amit még bírnék. Érettségivel rendelkezem, más végzettségem nincs. Ruhaboltba gondoltam jó lenne menni, de azt hallom, hogy egyáltalán nem becsülik meg az ott dolgozókat, a kezdőkre sok szart rásóznak és siralmas a fizetés is. Mondanátok véleményt erről ha dolgoztatok hasonló helyen? Tudnátok ajánlani valami munkát ahol viszonylag emberségesen bánnak veled ha nem is olyan jó a fizetés? Csak szeretnék félrerakni egyetemre :)2022. aug. 26. 21:56
1/2 anonim válasza:
Ha azt veszem alapul, hogy hol tudnád a legtöbb pénzt összegyűjteni egyetemre: Aldi vagy esetleg Lidl.
Ruhaboltokban nem olyan extra a fizu. A nagyobb üzletekben, pl h&m, zara nagyon pörgős a meló,ezekre illik is a leírásod, de ha kisebb butikban helyezkedsz el az nyugisabb, sokkal barátibb.
2/2 anonim válasza:
Ruha üzleti eladót semmiképpen nem ajánlom..alacsony fizetés,11-12 óra munka 5x egy héten.Dolgoztam sportüzletben 9 hónapot,soha többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!