Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Olyan munkahelyre hülyeség...

Olyan munkahelyre hülyeség jelentkezni dolgozni amiről az interneten csupa rosszakat írnak?

Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 07:08
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Azért nem mindegy, hogy hányan írják, mit írnak, és főleg mikor írták. Nekem volt olyan munkahelyem, amit egy ismerősöm előzetesen elhordott fűnek-fának, mert hülye volt az osztályvezetője, nem fizették meg, folyton csesztették a cigiszünetek miatt, és még a kávé is fizetős volt. Na most én más munkakörbe mentem, ennélfogva a főnököm is más volt, a fizetésem is rendben volt, emellett nem cigizek, nem kávézok, és éveken keresztül tök jól elvoltam ott.
2023. jún. 15. 07:34
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Ilyen munkahelyen töltöttem a legjobb éveimet. Azok mentek el és terjesztették a cég rossz hírét, akik alkatilag képtelenek voltak beilleszkedni és minden cselekvésüket a saját maguk felsőbbrendűségéből eredeztették.
2023. jún. 15. 08:01
 3/5 anonim ***** válasza:
20%
igen
2023. jún. 15. 08:07
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

Nem feltétlen, elég sok dolog a befolyásoló dolog.

Én is olyan cégnél dolgozok amiről lehet neten durva dolgokat olvasni illetve voltak kollégáim az előző munkahelyemen akik innen mentek át és rossz tapasztalataik voltak. Viszont annyi változás volt a vezetésben pár év alatt hogy pl. az én területemen semmit nem tapasztalok abból amivel riogattak, sokkal jobb a fizetés, a munka-magánélet egyensúly, a közösség, úgyhogy abszolút megérte ide átjönnöm.

Ennek ellenére tudom hogy pl. a logisztika vért izzad az elmúlt egy évben ami miatt sok a felmondás amitől egyre rosszabb a helyzet, aki most idejön logisztikusnak neki nyilván más lesz a tapasztalata mint nekem könyvelőként.

2023. jún. 15. 09:51
 5/5 anonim ***** válasza:
59%

Nem feltétlenül.

Pl.: Ismerősöm imád az Ericssonnál dolgozni. Elég szépen meg is fizetik.

Közben a neten midenhol azt írják egy gyűjtő multi, ahol rosszul fizetnek és nem jó ott dolgozni.

2023. jún. 16. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!