Olyan munkahelyre hülyeség jelentkezni dolgozni amiről az interneten csupa rosszakat írnak?
Nem feltétlen, elég sok dolog a befolyásoló dolog.
Én is olyan cégnél dolgozok amiről lehet neten durva dolgokat olvasni illetve voltak kollégáim az előző munkahelyemen akik innen mentek át és rossz tapasztalataik voltak. Viszont annyi változás volt a vezetésben pár év alatt hogy pl. az én területemen semmit nem tapasztalok abból amivel riogattak, sokkal jobb a fizetés, a munka-magánélet egyensúly, a közösség, úgyhogy abszolút megérte ide átjönnöm.
Ennek ellenére tudom hogy pl. a logisztika vért izzad az elmúlt egy évben ami miatt sok a felmondás amitől egyre rosszabb a helyzet, aki most idejön logisztikusnak neki nyilván más lesz a tapasztalata mint nekem könyvelőként.
Nem feltétlenül.
Pl.: Ismerősöm imád az Ericssonnál dolgozni. Elég szépen meg is fizetik.
Közben a neten midenhol azt írják egy gyűjtő multi, ahol rosszul fizetnek és nem jó ott dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!