Szerintetek milyen lehetőségeink lennének ?
Fiatal lány vagyok, lassan 2 éves irodai tapasztalattal, párom idősebb, ő sofőr. Egyre inkább úgy érezzük, hogy az albérlet és egyéb sajnos szükséges kiadás mellett nem jutunk semerre sem. Egyre többet gondolkodok külföldön, de mindenképpen szeretnénk együtt kimenni. Én tanulok németül , de mivel nem használom ezért elég nehezen megy, párom is a sofőr munkához szükséges kifejezéseket ismeri, de a céggel való kapcsolat tartás nem hiszem menne németül.
Elfáradtam, hogy ilyen nehezen sikerül haladnunk bármerre is, persze utólag okosabb az ember, hogy mit kellett volna hogy kellett volna tanulni. Én sem így csinálnám már.
Köszi ha elolvastad, már csak kiírni magamból is jól esett :)
Elsőre nézzétek meg, van-e ismerős valahol.
Az sokat tud segíteni.
Ha nincs, akkor valami szervező.
Hát nyelvtudás nélkül, külföld elég nagy szívás, mert egyrészt szaturáltak a helyek, másrészt át fognak vágni.
Tanulni pedig sohasem késő, ha az kell hogy tovább lépjetek akkor vágjatok bele, felnőttként nem olyan egyszerű ez tény, de csak akkor fog javulni a helyzetetek ha tesztek is érte.
#6 Csak az alföldön a semmi közepén 100 ezer alatt találsz lakást, külföldön még a duplája is kevés ehhez. Arról nem beszélve hogy pl ausztriába csak a "kaució" sokszor akár 4-5 ezer euro.
És a szolgáltatások is sokkal drágábbak, mondjuk BPn kapsz kb 1.5-2 euroért egy kávét Bécsben ugyanez 4-5 euro.
Összegben jól hangzik, de ha a helyi árakhoz nézed akkor már nem vagy annyival előrébb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!