Milyen lehetőségeim lennének? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, nevelőszülőknél élek két éves korom óta. Nincs konkrét szülő-gyerek kapcsolatunk, de próbálnak mindent megadni. Elég nagy anyagi csőd van a nyakukon, én pedig nem rég kaptam tőlük egy laptopot. Szeretnék a középsuli mellett vállalni valami munkát, hogy legalább egy minimális összeget keressek magam, mert már rég unom, hogy el kell tartaniuk a nevelőszüleimnek. Ezzel segítenék is nekik. Viszont nem tudom, hogy hol induljak el? Ha tudsz valami tippet adni, akkor azt nagyon megköszönöm!2010. okt. 11. 16:58
1/1 anonim válasza:
a nevelőszülők kapnak pénzt az államtól, mert te vagy nekik
őket már ezúton így támogatod
és gyerektől pláne aki nem dolgozik a szülők soha nem pénzt várnak, hanem azt, hogy minél büszkébbek lehessenek rá (pl jól tanul, ügyes, okos, szorgalmas, nem piás, bulizós, pasizós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!