Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen lehetőségeim lennének?

Milyen lehetőségeim lennének?

Figyelt kérdés
Terhes lettem, és február közepén érkezne a baba. Viszont én meg majd májusban érettségizem. De ugye a baba miatt a második félévben már nem fogok járni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e rá valamilyen lehetőség, hogy osztályozózzak a második félév anyagából és elmehessek érettségizni? Illetve, hogy ezekre külön be kell-e majd mennem az iskolába?
2023. ápr. 25. 09:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Sántít a történeted. Ahhoz, hogy jövő február közepén érkezzen a baba idén május második felében kell majd megfogannia. Most április vége van. Szóval vagy nem vagy terhes vagy nem tudsz számolni.

Amúgy régebben volt olyan lehetőség, hogy előrehozott érettségi, kérdezd meg a tanáraidat hogy annak mi most a menete.

2023. ápr. 25. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az #1 mondja. Ha már tudod, hogy terhes vagy, az a gyerek biztos, hogy nem februárban érkezik. Inkább készülj a matek érettségire, mert így csúnya bukta lesz.
2023. ápr. 25. 11:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg vicces xD

Ha ma teszteltél pozitívat akkor is január legelején szülnél... de, ha már tudod, hogy terhes vagy ami azt jelenti látott doki és van róla papírod, akkor lefkésőbb karácsonyig megszülsz.....

Vagy troll vagy, vagy nagyon nagyon butácska gyerek aki gyereket vállal.

Ne haragudj, de ez hihetetlenül durva.

Minden egyéb kérdésedre az osztályfőnököd fog tudni választ adni.

2023. ápr. 25. 11:52
 4/15 A kérdező kommentje:
Jó rendben, elszámoltam, mert így is ideges vagyok, hogy hogyan oldom majd meg. Viszont matekbol, toribol es magyarbol azt mondtak, hogy nem lehet elorehozottazni, minden masbol igen. Es ezert kerdeztem, hogy ezt hogysn lehetne megoldani, hatha valaki volt hasonlo helyzetben.
2023. ápr. 25. 12:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha babát vársz, akkor az orvosnak le kellett írnia, hogy van élő terhesség, illetve elméletileg kellene lennie egy szülés várható dátumának is... Mi van a leleten?

Mikor jött meg utoljára?

2023. ápr. 25. 12:39
 6/15 A kérdező kommentje:
Még nem voltam orvosnál, két hete történt a dolog és ma lett pozitív a tesztem
2023. ápr. 25. 14:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg a téli szünetben fog születni. Akkor nem tudom, van-e olyan, hogy egy félévet ismetelj és úgy érettségizz. Nyilván beszélni kell majd az igazgatóval, ha idáig jut a terhesség, ő minden lehetőséget el fog tudni mondani. Ha nem, majd utánanéz.
2023. ápr. 25. 14:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Vagy akár az egész évet halasztani. Lehet,az lenne a legjobb. Épp az idei tanév végén töltöd a 12. hetet. Én utana mondanám el az igazgatónak.
2023. ápr. 25. 14:35
 9/15 A kérdező kommentje:
És ez a halasztás hogy működik? Szólok az igazgatónak, egy év kimarad a suliból és utána az alapból egyel alattam lévő osztályban járom a 12-et?
2023. ápr. 25. 15:11
 10/15 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg olyan lehetoseg, hogy magantanulo leszek arra az egy evre es bemegyek osztalyozozni meg erettsegizni?
2023. ápr. 25. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!