Milyen lehetőségeim lennének?
Figyelt kérdés
Terhes lettem, és február közepén érkezne a baba. Viszont én meg majd májusban érettségizem. De ugye a baba miatt a második félévben már nem fogok járni. Az lenne a kérdésem, hogy van-e rá valamilyen lehetőség, hogy osztályozózzak a második félév anyagából és elmehessek érettségizni? Illetve, hogy ezekre külön be kell-e majd mennem az iskolába?2023. ápr. 25. 09:43
11/15 anonim válasza:
Jaj, ezt nem tudom. Lehet, van erre valamilyen jogszabály. Lehet, hogy ezt a fenntartó döntheti el... nem tudom. De az igazgatónak kell valamit mondania majd.
Hogy arra van-e lehetőség, hogy később fejezd be a 12. évfolyamot, fogalmam sincs. Mondjuk lehet, hogy magántanulói státuszba tudsz menni és akkor elég felevkor vizsgázni, majd az érettségi. Talán az járható út.
12/15 anonim válasza:
Most láttam a második választ. Igen, sztem arra lehet lehetőség.
13/15 anonim válasza:
Csak ezt is szigorították. Már nem is ez a neve. De sztem az igazgató fogja tudni a megoldást. Sztem megfelelő indokkal lehetsz magántanuló.
14/15 anonim válasza:
Mindenesetre becsülöm, ha megtartod a babát és jó egészséget, minden jót kívánok nektek!
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. ápr. 25. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!