A munkaközvetítők miért ilyen debilek?
Figyelt kérdés
Hogy nem képesek visszajelezni legalább annyit ha jelentkezek valami munkára, hogy már nem aktuális vagy nem kaptam meg a munkát. Elintézik annyival hogy nem jeleznek semmit vissza2023. jún. 13. 10:51
1/4 anonim válasza:
Gondolj bele 1 vagy azok közül, lehet napi 10.000 ilyen elutasító választ kellene írni.
Ugyanezt meglehet csinálni úgyis hogy nem írnak, melyik az egyszerűbb hosszútávon kivitelezhetőbb?
Nincs válasz is válasz. Ha kellenél felvennének jelezni fognak, várni viszont nem kell.
2/4 anonim válasza:
Pontosan, így megkímélik magukat napi több ezer visszautasító válasz írásától és a visszakérdező e-mailektől hogy "de mondd már el miért nem kellettem stb..."
Így hogy nem reagálnak semmit csak pár debil érdeklődik akik azt hiszik hogy 3 hét után még pozitív elbírálást fognak kapni.
Ha kellesz egy cégnek akkor az minél előbb le fog csapni rád és 2 napon belül jelez interjú után hogy kellettél, el ne vigyen másik cég.
3/4 anonim válasza:
Debilekkel kell foglalkozniuk, akik önállóan képtelenek munkát találni. Az ilyeneknek én sem jeleznék vissza.
4/4 anonim válasza:
mert csak lehúzásból akarnak élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!