AZ oberwarti McDonald'sba beszél-e magyarul a főnök?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Mar régóta keresek munkákat Ausztriában és egyenlőre az oberwarti mekiben látom a legtöbb lehetőséget.A nyelvet csak nagyon alapszinten(A1)beszélem és félek attól,hogyha jövő héten kimegyek nem tudom majd magam megértetni és elmagyarázni,hogy ki vagyok mit akarok stb...Nem ismeri ott a valaki a főnököt esetleg nem tudjátok,hogy beszél-e magyarul?
Köszönöm előre is a segítséget!
2023. jún. 11. 14:19
21/27 A kérdező kommentje:
Milyen Balázska?
2023. jún. 11. 22:08
22/27 anonim válasza:
Na most buktal le Balazska, huzzal trollkodni mashova.
23/27 A kérdező kommentje:
Ember milyen Balázskáról beszélsz meg milyen trollkodás?Én ezt a kérdést komolyan tettem fel,de valami félelmetesen ostoba emberek járnak ide ontani magukból a mocskot és a sötétséget.Hihetetlen mennyire ostoba nép....
2023. jún. 11. 22:22
24/27 anonim válasza:
Írtam már, hogy menj a Perlingerhez, ha ennyire kint akarsz dolgozni nyelv tudás nélkül.
Az embered azért mosogat kint, mert valaki beszervezte. Az írásodból nézve nincs kapcsolatod aki ki tudna szervezni, tehát marad a B terv. Tanulj még egy kicsit a németre aztán akkor nem mekibe meg ilyen szarokba kell dolgoznod…
25/27 A kérdező kommentje:
Az előbb hívtam fel őket szerencsére egy magyar srác vette fel a telefont.Megkérdeztem tőle,hogy van-e álláslehetőség nyelvtudás nélkül.Azt mondta,hogy azért egy minimális alapfokú nyelvtudás elvárt mert a vezetőség nagy része osztrák.Meg mondta,hogy küldjek az email címünkre egy önéletrajzot.Jeleztem neki,hogy ezt már megtettem két hete,de nem érkezett rá válasz.Erre azt mondta,hogy vagy ő vagy a kolléganője meg fogja nézni és még a héten értesíteni fognak.Ez egy lerázós szöveg volt,vagy vehetem komolyan amit mondott?
2023. jún. 12. 13:29
26/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy másképp lenne, mint Grazban volt, Balázska.
27/27 A kérdező kommentje:
Értelmesen nem tudsz írni Balázska?
2023. jún. 12. 13:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!