AZ oberwarti McDonald'sba beszél-e magyarul a főnök?
Sziasztok.Mar régóta keresek munkákat Ausztriában és egyenlőre az oberwarti mekiben látom a legtöbb lehetőséget.A nyelvet csak nagyon alapszinten(A1)beszélem és félek attól,hogyha jövő héten kimegyek nem tudom majd magam megértetni és elmagyarázni,hogy ki vagyok mit akarok stb...Nem ismeri ott a valaki a főnököt esetleg nem tudjátok,hogy beszél-e magyarul?
Köszönöm előre is a segítséget!
#10 vagyok
én tapasztalatból írtam, amit írtam... de persze a te dolgod kinek és mit hiszel el
Kérdező!
Ezt honnan veszed, hogy nem kell németül tudni és hogy nincs kassza?
Egyrészt van kassza, mert nem kényszeríthetünk senkit hogy értsen a terminálhoz és önmagának rendeljen, másrészt a Mekiben mindenki csinál mindent és egyik nap konyhán vagy, másik nap kasszában, stb.
És ahogy itt kérdezte is valaki: a nem magyar kollegáiddal és vendégekkel hogyan képzeled a kommunikációt német tudás nélkül és az írásbeli utasításokat hogyan fogod megérteni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!