Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » AZ oberwarti McDonald'sba...

AZ oberwarti McDonald'sba beszél-e magyarul a főnök?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Mar régóta keresek munkákat Ausztriában és egyenlőre az oberwarti mekiben látom a legtöbb lehetőséget.A nyelvet csak nagyon alapszinten(A1)beszélem és félek attól,hogyha jövő héten kimegyek nem tudom majd magam megértetni és elmagyarázni,hogy ki vagyok mit akarok stb...Nem ismeri ott a valaki a főnököt esetleg nem tudjátok,hogy beszél-e magyarul?

Köszönöm előre is a segítséget!

2023. jún. 11. 14:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

én tapasztalatból írtam, amit írtam... de persze a te dolgod kinek és mit hiszel el

2023. jún. 11. 19:16
 12/27 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Ezt honnan veszed, hogy nem kell németül tudni és hogy nincs kassza?

Egyrészt van kassza, mert nem kényszeríthetünk senkit hogy értsen a terminálhoz és önmagának rendeljen, másrészt a Mekiben mindenki csinál mindent és egyik nap konyhán vagy, másik nap kasszában, stb.

És ahogy itt kérdezte is valaki: a nem magyar kollegáiddal és vendégekkel hogyan képzeled a kommunikációt német tudás nélkül és az írásbeli utasításokat hogyan fogod megérteni?

2023. jún. 11. 19:21
 13/27 anonim ***** válasza:
figyuka ha te a google véleményekre alapozol hiteles infókat akkor rengeteg csalódás fog még érni az életbe
2023. jún. 11. 19:35
 14/27 A kérdező kommentje:
Jólvan akkor ezt is elengedem.Ritka kevesek egyike vagyok aki akar és szeret dolgozni,de hiába nem kell a munkaerő sehova de faszán megy minden vállalkozás
2023. jún. 11. 19:36
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Ne durcizz, tanulj meg németül kommunikációképes szinten és akkor egyből ki fog nyílni az összes osztrák Meki ajtaja előtted. Ilyen egyszerű.
2023. jún. 11. 19:39
 16/27 A kérdező kommentje:
Egyébként van a faluba egy férfi köszönni nem tud németül a mai napig és fél éve kint van mosogat 1900€-ért...
2023. jún. 11. 19:39
 17/27 A kérdező kommentje:
Az nyilván nem kevés idő már pedig abból nekem nincs sok.8 évig tanultam németül,de a valóság teljesen más
2023. jún. 11. 19:40
 18/27 anonim ***** válasza:
te meg ezt bemondásra el is hiszed ugye? jó lesz az bruttó fizetésnek
2023. jún. 11. 19:41
 19/27 A kérdező kommentje:
Ha bruttó ha nettó nyelvtudás nélkül van kint
2023. jún. 11. 19:45
 20/27 anonim ***** válasza:
Meg az a retard Balazska is meg tudott tanulni nemetul a mekihez, neked is menni fog.
2023. jún. 11. 21:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!