Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik utat választanátok?...

Melyik utat választanátok? (Data vs. Accounting)

Figyelt kérdés

Van egy pénzügy-számvitel szakos diplomám aminek a számviteli részével nem sokat kezdtem eddig.

Azaz, bő 12 év alatt egyszer sem dolgoztam könyvelésben.

Azért az alap összefüggések es rengeteg fogalom megvan, ma is sok mindent megértek.

Mindvégig SSC-kben dolgoztam, ügyfélszolgálagtról jutottam el az excelezős, voltaképpen pénzügyes melókig.

Diploma előtt nem vettem elég komolyan ezt az egészet, kettesre 'hajtottam', aztán válság volt, az utóbbi 4-5 évben kezdtem észbe kapni és meglátni a lehetőségeket.

Most nagy kérdések előtt állok, mert az óriási excel táblákkal való munka után nyilvánvaló kitörés lenne elmenni komolyabb adatelemzői irányba is (tehát max. analyst, nem építek légvárakat) de az is nyilvánvaló hogy egy fél-kezdő, közepesen szenior számviteli munkakörben kb.ugyanezért a munkáért + számviteli tudásért jóval többet kereshetnék.

Leginkább az esélyeim érdekelnek, az az út amit nagyobb biztonsággal be tudok járni.

Szerintetek?

Bármilyen, akár közvetett tapasztalatot megköszönök.

2023. jún. 9. 09:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!