Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket választanátok, és...

Melyiket választanátok, és miért? Menni, vagy maradni? Ez itt a kérdés?! :D

Figyelt kérdés

Egyik helyen 6 órában nettó 160 ezret kapok, plusz 15 ezer cafeteria/hó.

Jutalékot nem kapunk, mivel lehetetlen elérni azokat a számokat.

Egy baleset biztosítást értékesítünk, rugalmas munkaidőben.

Viszont az adatbázis elég kaka, elvileg lesz megállapodás másik biztosítóval, hogy több terméket értékesítsünk, de ki tudja, hogy mikor...

Jelenleg itt dolgozom.

Másik helyen 6 órában próbaidő alatt nettó 180 ezret fizetnek, próbaidő után 200 ezret, plusz jutalék (jutalékról bővebben nem tudok nyilatkozni, h mennyi az annyi)

Több kampányt hív egy operátor a 6 órában, viszont cafeteria az nincs, se rugalmas munkaidő, hanem meghatározott műszak szerint kell dolgozni.

Illetve elvárás, hogy kéthetente egy napot a pesti irodából kell dolgozni, (természetesen térítik az utiköltséget) én pedig vidéki vagyok.

Ide beadtam a jelentkezésemet, és fel is vettek.

Jelenleg hezitálok, h menjek, vagy maradjak....

A cafeteria, és a rugalmas munkaidő miatt hezitálok....

2023. márc. 14. 14:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy ennyire kevés pénzért dolgozzak.
2023. márc. 14. 14:22
 2/21 A kérdező kommentje:

#1es!

Nincs más, nincs jobb jelenleg....

2023. márc. 14. 14:34
 3/21 anonim ***** válasza:
85%
5000 forintért nem váltanék, főleg hogy rugalmatlanabb a munkavégzés és több utazással jár.
2023. márc. 14. 14:39
 4/21 A kérdező kommentje:

#2es!

Hogy jött ki az 5 ezer forint???

2023. márc. 14. 14:44
 5/21 anonim ***** válasza:
85%

180-(160+15) gondolom, mivel próbaidő alatt annyi lesz béred.

Utána 25 ezer.

2023. márc. 14. 14:55
 6/21 krwkco ***** válasza:
90%

"Hogy jött ki az 5 ezer forint???"

A mostani helyeden összeadta a nettot és a kafetériát és összehasonlította a próbaidős nettoval a másik helyen. Nem mondom, hogy ilyen összehasonlítás indokolt, de 2-esnek így jött ki.

2023. márc. 14. 14:56
 7/21 anonim ***** válasza:
90%

A jobban fizető állást választanám.

Értem, hogy a másik flexibilisebb meg minden, de szerintem ilyen alacsony havi jövedelemnél inkább az számít, hogy meg tudd venni a boltban amit akarsz és legyen miből félrerakni, nem az, hogy flexibilisen a nap minden időpontjában láthasd, hogy mit nem tudsz megengedni magadnak a boltban.

2023. márc. 14. 15:06
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Általában azt mondom, hogy 30%-tól kisebb fizetéskülönbségért nem érdemes váltani, de itt annyira kevés mindkét pénz, hogy az a kis különbség is számít.
2023. márc. 14. 15:29
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
#7-8 jol fogalmaztak, en is egyertelmuen a tobbet fizetot valasztanam az adott helyzetben. Nem mindegy, hogy 2 mozijegy vagy 3 napi ebed ara a kulonbseg.
2023. márc. 14. 16:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Azert ahol van jutalék és beléjük az ember a dolgokba ott több is lehet a zseton nem ?
2023. márc. 15. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!