Melyiket választanátok, és miért? Menni, vagy maradni? Ez itt a kérdés?! :D
Egyik helyen 6 órában nettó 160 ezret kapok, plusz 15 ezer cafeteria/hó.
Jutalékot nem kapunk, mivel lehetetlen elérni azokat a számokat.
Egy baleset biztosítást értékesítünk, rugalmas munkaidőben.
Viszont az adatbázis elég kaka, elvileg lesz megállapodás másik biztosítóval, hogy több terméket értékesítsünk, de ki tudja, hogy mikor...
Jelenleg itt dolgozom.
Másik helyen 6 órában próbaidő alatt nettó 180 ezret fizetnek, próbaidő után 200 ezret, plusz jutalék (jutalékról bővebben nem tudok nyilatkozni, h mennyi az annyi)
Több kampányt hív egy operátor a 6 órában, viszont cafeteria az nincs, se rugalmas munkaidő, hanem meghatározott műszak szerint kell dolgozni.
Illetve elvárás, hogy kéthetente egy napot a pesti irodából kell dolgozni, (természetesen térítik az utiköltséget) én pedig vidéki vagyok.
Ide beadtam a jelentkezésemet, és fel is vettek.
Jelenleg hezitálok, h menjek, vagy maradjak....
A cafeteria, és a rugalmas munkaidő miatt hezitálok....
#1es!
Nincs más, nincs jobb jelenleg....
#2es!
Hogy jött ki az 5 ezer forint???
180-(160+15) gondolom, mivel próbaidő alatt annyi lesz béred.
Utána 25 ezer.
"Hogy jött ki az 5 ezer forint???"
A mostani helyeden összeadta a nettot és a kafetériát és összehasonlította a próbaidős nettoval a másik helyen. Nem mondom, hogy ilyen összehasonlítás indokolt, de 2-esnek így jött ki.
A jobban fizető állást választanám.
Értem, hogy a másik flexibilisebb meg minden, de szerintem ilyen alacsony havi jövedelemnél inkább az számít, hogy meg tudd venni a boltban amit akarsz és legyen miből félrerakni, nem az, hogy flexibilisen a nap minden időpontjában láthasd, hogy mit nem tudsz megengedni magadnak a boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!