Melyiket választanátok, és miért? Menni, vagy maradni? Ez itt a kérdés?! :D
Egyik helyen 6 órában nettó 160 ezret kapok, plusz 15 ezer cafeteria/hó.
Jutalékot nem kapunk, mivel lehetetlen elérni azokat a számokat.
Egy baleset biztosítást értékesítünk, rugalmas munkaidőben.
Viszont az adatbázis elég kaka, elvileg lesz megállapodás másik biztosítóval, hogy több terméket értékesítsünk, de ki tudja, hogy mikor...
Jelenleg itt dolgozom.
Másik helyen 6 órában próbaidő alatt nettó 180 ezret fizetnek, próbaidő után 200 ezret, plusz jutalék (jutalékról bővebben nem tudok nyilatkozni, h mennyi az annyi)
Több kampányt hív egy operátor a 6 órában, viszont cafeteria az nincs, se rugalmas munkaidő, hanem meghatározott műszak szerint kell dolgozni.
Illetve elvárás, hogy kéthetente egy napot a pesti irodából kell dolgozni, (természetesen térítik az utiköltséget) én pedig vidéki vagyok.
Ide beadtam a jelentkezésemet, és fel is vettek.
Jelenleg hezitálok, h menjek, vagy maradjak....
A cafeteria, és a rugalmas munkaidő miatt hezitálok....
Ez egy személyes döntés, amelyet csak te hozhatsz meg, mivel a döntésnek számos tényezője van, amelyeket figyelembe kell venned. Azonban megpróbálhatok segíteni a döntésben azzal, hogy megvizsgálom az előnyöket és a hátrányokat a két lehetőség között.
Az első munkahely előnyei:
Rugalmas munkaidő
Stabil, garantált nettó fizetés
Biztosítási termékértékesítés, amely lehetőséget nyújthat a szakmai fejlődésre
Az első munkahely hátrányai:
Kevésbé lehetőség jutalékra
Az adatbázis elég kaka, és nincs biztosíték arra, hogy lesz-e megállapodás másik biztosítóval
A második munkahely előnyei:
Magasabb fizetés
Jutalék lehetőség
Pesten kell dolgozni csak ritkán, de ezt térítik
A második munkahely hátrányai:
Nincs cafeteria
Nem rugalmas munkaidő
Előfordulhat, hogy nehezebbnek találod a munkát, mivel sok kampányt kell hívni
Mindenképpen fontos figyelembe venned az előnyöket és hátrányokat, és azokat a saját körülményeidhez igazítani. Mérlegelheted, hogy melyik tényezők a legfontosabbak számodra, például a magasabb fizetés, a jutalékmegállapodás lehetősége, a rugalmas munkaidő, vagy éppen az utazással járó kényelmetlenségek. Érdemes meggondolni azt is, hogy mennyire kényelmes vagy az adott munkakörben, és hogy mennyire tudod élvezni a munkát.
Végül, ha továbbra is bizonytalan vagy, talán érdemes megfontolnod az összes lehetőséget, és talán újra felvenni a kapcsolatot mindkét munkáltatóval, hogy további információkat kérj a munkakörökről és a feltételekről. Az is lehet, hogy miután még többet megtudsz, könnyebb lesz meghozni a döntést.
#13-as!
Honnan tudod a nevemet?
Egyébként mind2 munkahely pesti, a jelenlegi is, és másik is! ;) :D
"Honnan tudod a nevemet?"
Most árultad el? :)
Csak ráhibáztam. ;)
Privátban írtál régebben a munkádról és rádismertem a leírásból.
Ennyiért én se mennék odébb még ha fizetik se.
Kérj emelést a jelenlegi helyeden 10-15 ezret!
Ha sikerül már nincs is mint gondolkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!