Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg Pest megyében illetve...

Jelenleg Pest megyében illetve a fővárosban milyen munkákkal lehet szakma nélkül "jól" keresni?

Figyelt kérdés
Érettségim és pedagógiai és családsegítő szakmám van. Szeretnék Budapesten elhelyezkedni a nyár folyamán vagy ha más nem a megyében. Viszont atszamolva mindent legalább nettó 300ezerre lenne havonta szükségem. Nézegettem neten munkákat de sajnos nem tudom mennyire valósak megadott kereseti lehetőségek. Tényleg sok ágazat megfizeti a nettó 300ezret? Illetve ott is ez a módi, hogy nem hívják vissza az embert sehonnan és alig találni munkát. Jelenleg vidéken sajnos ez megy és reménytelen sok fiatal helyzete is nem csak az idősebbeké sajnos.

2023. jún. 8. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nettó 300-at szerintem egy boltban (lidl, aldi) is megtudsz keresni, de, ha haladni is akarsz az életben az édes kevés lesz.
2023. jún. 9. 09:17
 12/18 anonim ***** válasza:

"Szeretnék Budapesten elhelyezkedni a nyár folyamán vagy ha más nem a megyében."

Olyan helyre menjél inkább, ahol szállás is van: Balaton, vagy Ausztria.

2023. jún. 9. 09:43
 13/18 anonim ***** válasza:

"pedagógiai és családsegítő szakmám van"

Gyermekfelügyeletet, nyaraltatást is vállalhatnál gyerekes családnál.

2023. jún. 9. 14:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Vagy idős embernek segíteni, amíg a fiatal család nyaral.
2023. jún. 9. 14:20
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
én vegyésztechnikus vagyok de nem tudok semmit oszt külföldön dolgozok oszt kapom az 1700 eurokat
2023. jún. 9. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

"én vegyésztechnikus vagyok de nem tudok semmit oszt külföldön dolgozok oszt kapom az 1700 eurokat"

Az borzasztóan gyenge bér még magyar viszonylatban is

2023. jún. 9. 22:17
 17/18 DominikX ***** válasza:
0%

Magyar viszonylatban biztos gyenge amikor orul az ember ha megkapja a 300 nettót ami 750 euró 😅 hol élsz te?

Külföldön az tényleg nem számit sok pénznek.

2023. jún. 9. 22:20
 18/18 anonim ***** válasza:
nem sok pénz? az exem 160, ezret kap otthon. ahoz képest sok pénz
2023. jún. 9. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!