Jelenleg Pest megyében illetve a fővárosban milyen munkákkal lehet szakma nélkül "jól" keresni?
Figyelt kérdés
Érettségim és pedagógiai és családsegítő szakmám van. Szeretnék Budapesten elhelyezkedni a nyár folyamán vagy ha más nem a megyében. Viszont atszamolva mindent legalább nettó 300ezerre lenne havonta szükségem. Nézegettem neten munkákat de sajnos nem tudom mennyire valósak megadott kereseti lehetőségek. Tényleg sok ágazat megfizeti a nettó 300ezret? Illetve ott is ez a módi, hogy nem hívják vissza az embert sehonnan és alig találni munkát. Jelenleg vidéken sajnos ez megy és reménytelen sok fiatal helyzete is nem csak az idősebbeké sajnos.2023. jún. 8. 18:09
11/18 anonim válasza:
Nettó 300-at szerintem egy boltban (lidl, aldi) is megtudsz keresni, de, ha haladni is akarsz az életben az édes kevés lesz.
12/18 anonim válasza:
"Szeretnék Budapesten elhelyezkedni a nyár folyamán vagy ha más nem a megyében."
Olyan helyre menjél inkább, ahol szállás is van: Balaton, vagy Ausztria.
13/18 anonim válasza:
"pedagógiai és családsegítő szakmám van"
Gyermekfelügyeletet, nyaraltatást is vállalhatnál gyerekes családnál.
14/18 anonim válasza:
Vagy idős embernek segíteni, amíg a fiatal család nyaral.
15/18 anonim válasza:
én vegyésztechnikus vagyok de nem tudok semmit oszt külföldön dolgozok oszt kapom az 1700 eurokat
16/18 anonim válasza:
"én vegyésztechnikus vagyok de nem tudok semmit oszt külföldön dolgozok oszt kapom az 1700 eurokat"
Az borzasztóan gyenge bér még magyar viszonylatban is
17/18 DominikX válasza:
Magyar viszonylatban biztos gyenge amikor orul az ember ha megkapja a 300 nettót ami 750 euró 😅 hol élsz te?
Külföldön az tényleg nem számit sok pénznek.
18/18 anonim válasza:
nem sok pénz? az exem 160, ezret kap otthon. ahoz képest sok pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!