Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmúltam 40 húzzam le magam a...

Elmúltam 40 húzzam le magam a klozeton?

Figyelt kérdés
Közel 20 éves vevőszolgálati, ügyfélszolgálati és adminisztrációs múltam van, ilyen munkakörökben dolgoztam. Viszont közel fél éve bármelyik céghez is küldöm el az önéletrajzom ilyen pozícióra nem vesznek fel. Behívnak állásinterjúra, aztán mégsem engem vesznek fel, hanem a husz(on)éves kiscsajt (saját szememmel láttam) aki dekoratív ugyan, de tudása, gyakorlata, tapasztalata messze nincs annyi mint nekem. És másra nem tudok gondolni, hogy csak az életkorommal lehet a gond és igazából már mástól is hallottam hogy 40 felett keserves nehezen találtak munkát.
2023. jún. 7. 21:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
5%
25 év alattiakat keresnek mindenhová
2023. jún. 13. 06:18
 12/20 anonim ***** válasza:
57%

A tesom 47eves és elbujhatnak mellette a 20 sok 30eves is ahogy kinéz, ahogy ad magára, amilyen dekoratív.

Lehet irigykedni, lepontozni, de ez az igazság ha sportolsz szepen noiesen oltozkodsz stbstb akkor mi a gond?

2023. jún. 13. 09:04
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

Még engem is szinte lekoroz ahogy kinéz pedig 11evvel idősebb.

Légy jó nő, kedves és mindjárt más

2023. jún. 13. 09:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Viszont van egy kolléganőm aki ugyan ennyi idős es csodalkozom hogy mekkora a különbség. Hát óriási!!!
2023. jún. 13. 09:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Ne pazarold a vizet ilyenekre.
2023. jún. 13. 11:20
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Koszi 15igazad van, es a lepontozasbol latszik az értelmi képesség is .
2023. jún. 14. 13:22
 17/20 anonim ***** válasza:

Aha szóval azt állítod hogy akit lepontoznak a hülye is?

Kiállítottad magadról a bizonyítványt.

2023. jún. 14. 13:27
 18/20 anonim ***** válasza:

17 felreertettel

A tobbiek ertelmi kepessege látszik abból hogy teged es engem lepontoztak

Amit irtal igaz .

Mindeggy mostmár,nem voltam egyértelmű

2023. jún. 15. 14:34
 19/20 anonim ***** válasza:
40 éves korra nem az évek száma a lényeg, hanem hogy addig mit tettél le az asztalra. Mennyit fejlődtél? Mivel tudsz többet, mint bárki más körülötted? Ha nem haladtál előre a karrieredben, akkor ne lepődj meg, hogy a kevesebb pénzbe kerülő fiatalt veszik fel, akiben megvan még a potenciál, ami benned nem volt.
2023. jún. 15. 14:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez megint top valasz 19.

De nézd megint lepontoztak, pedig én zoldet adtam .

Tehát itt az emberek intelligenciája mutatja azt hogy nem sok, mert értelmes valaszt pontoznak le

Most gondolom neked is lejött hogy ezt akartam irni fennebb is .

Tehát hiaba segitesz nekik, ugyis lepontoznak

2023. jún. 16. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!