Ha megvan minden papírom, elmúltam 18, és van saját járművem (meg jogsim is), attól még lehetséges, hogy nem vesznek fel a Netpincérhez/Wolthoz?
"Ha elméletben minden stimmel, akkor automatikusan fel kéne venniük?"
Mi a faxért kéne felvenniük, pláne automatikusan?! A világon sincs olyan melóhely ahol fel kell vegyenek, ha megfelelsz a követelményeknek!
Jelentkezés
Interjú
Visszajelzés
Ha az pozitív utána lehet megbeszélni, mikor kezdesz, robogót venni meg elkezdeni a katás vállalkozásod.
Ahh, értem, köszi. Csak azért hittem azt, hogy automatikusan felvesznek, mert a honlapjukon azt írják, hogy ha kitöltöd a jelentekzési lapot, akkor behvnak egy tájékoztatóra és utána kezdhetsz. Állásinterjút nem is említenek sehol. Aztán lehet, hogy ez így is van, csak van az a várólista, amit a négyes írt, amiről én nem tudtam. Nemrég egy étteremben dolgoztam, egy Netpincéres ugyanazt mondta, ami a honlapon van. Hogy töltsem ki a jelentkezési lapot, aztán behívnak, és ennyi. De nem tudom akkor. :/
Nem tudom, hogy úgy működne-e, ha utólag vennék robogót, mert hogy anélkül felvennének egyáltalán, ha egyébként szimpi lennék? Hogy még nincs, de majd veszek?
Woltosknét írom:
A folyamat:
1 jelentkezel.
2 elmész tájékoztatóra viszel tolat ceruzát lehallgatót, űrszondát amit akarsz szépen fontosabb infókat lejegyzed.
3 Elkérik az e mail címedet (Az az várólistára kerülsz)
4 Kapsz 1 mailt tőlük, ott lesz 1 kérdőív, amit az elmondottak alapján ki kell töltened.
B Folyamat:(Vhogy kiválasztanak)
4 Ha Bekerülsz kapsz 1 e mailt tőlük, hogy keresnek futárt és te is bele estél a kiválasztottakba.
5 Töltsd le az appot reggelj stb, indítsd el a vállalkozásod.
6 Amikor megvan szerződés írás neten keresztül és kezdhetsz.
Járművet bármikor tudsz választani, tehát elkezdheted kerósként, azt kedden megveszed a robogót, megírod nekik szerdától robogóval vagy és átraknak...
Ha a futárkodás a lényeg, akkor nem csak ezt a két legnépszerűbb céget érdemes nézni. Na persze azért szeretnének ide kerülni a legtöbben, mert ezeknek van egy jó híre, korrektebbek, míg máshol mehet a trükközés a bejelentéssel, kifizetéssel stb-vel. Hogy itt is-e, azt nem tudom, mivel nem dolgozom velük, nem akarok nyilatkozni.
De automatikusan nincs olyan, hogy felvesznek. Hiába van Ferrarid, egy millió balesetmentes km-ed, pl bunkó vagy a vevővel, nem fogják rontani veled a hírnevűket. Szóval a személyes találkozón szimpatikus benyomást kell keltened.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!