Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkavégzesnél lehet ez...

Munkavégzesnél lehet ez felmondási ok?

Figyelt kérdés

Szép napot!

Közel 2 hete kezdtem egy kemiai jellegű cégnél, adminisztrációs munkát végzek, ok lehet-e a felmondásra próbaidő alatt az unalmas munkavégzés? Sajnos az egész napból maximum 2 óra az, amit munkával tudok tölteni.

A másik pedig, hogy mivel ilyen kémiai anyagokkal foglalkoznak, ha felmondok, fogalmazzam bele azt is, hogy mindennapos a fejfájásom azóta, illetve a por miatt fulladok!?

Köszönöm szépen a válaszokat!

2023. jún. 7. 06:51
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő alatt indok nélkül felmondhatsz.
2023. jún. 7. 06:54
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
LoL, mekkorát fog koppanni nagyon sok fiatal, hogy a való élet nem olyan, mint egy tik-tok videó :D :D :D
2023. jún. 7. 07:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Micsoda gondok, nem hogy örülnél hogy egy héten alig dolgozol valamit, de teljes fizut adnak érte.
2023. jún. 7. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csak a kerdezo okitasa erdekeben szeretnem kiegesziteni az egyes valaszt:

Probaido alatt indoklas nelkul es azonnali hatallyal felmondhatsz. Ha nem lennel probaidon, akkor sem kene megindokolni a felmondasod csak akkor le kene toltened a felmondasi idodet.

2023. jún. 7. 08:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Nekem nem az a célom hogy üljek és semmit ne csináljak, dolgozni szeretnék és hasznosan eltölteni a munkaidőmet.

Szerintem ez nem akkora probléma, mintha épp dolgozni nem szeretnék.

A másik eset, hogy szerintem mindenkinek fontosabb az egészége, most nyilván ha érzem magamon, hogy nem tesz jót, meg nagyon is jól tudom, hogy egeszségtelen és káros ( hosz veszélyességi pótlék is jár), akkor nehogy már emiatt úgy érezzem, hogy ez nekem jó.

2023. jún. 7. 09:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell indokolnod a felmondást. Sem próbaidő alatt, sem utána. A különbség, hogy próbaidő alatt azonnal felállhatsz, utána viszont le kell töltened a felmondási időt.
2023. jún. 7. 09:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Dolgozó nem köteles indokolni a felmondását, kizárólag egy esetben:

Ha próbaidőn túl lépi meg az azonnali hatályú felmondást. Ott kötelező az indoklás! A többi esetben nem.

2023. jún. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!