Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Negyven éves fővárosi férfikén...

Negyven éves fővárosi férfiként középfokú végzettségekkel számos területen tapasztalattal az XVI-kerületbe menjek pizzázni, vagy a BKV-nál legyek villanyszerelő?

Figyelt kérdés

Villanyszerelésben világítástechnikában, és bojlerszerelésben van csak tapasztalatom, (kb egy évnyi) nem sokat vezetékeltem, és áramköröket sem terveztem.

Pizzázásba, burgerezésbe összesen van kb két évnyi tapasztalatom, ebből fél év a releváns pizzázás.

Viszont egyiket se csináltam már hat éve, lehet kijöttem a gyakorlatból.

Okj-s papírjaim vanak mindegyikről, de még olyanról is ami kapcsolódó.

B-s Jogsim is van.

Mit tanácsoltok?

2023. jún. 6. 10:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Köszi, annyiért nem adom el magam. Jobb itt kinnt Hollandiában, már a család is itt van. 46f
2023. jún. 12. 17:24
 22/23 A kérdező kommentje:

Nálam a "család" nem mobilis, lényegében csak én vagyok a 70+ os nyugdíjas anyámmal aki már lassan szépkorú és megvan mindene.

A páromnak meg két nővére van az egyiknek három gyereke is, plusz az édesapja, meg a gyerekeknek is az apukájuk, másik nővérénél még nincs gyerek. Mindkettő párja vállalkozó, az egyik kicsi a másik közepes, nem fognak dobbantani a kedvemért :D

2023. jún. 13. 14:05
 23/23 A kérdező kommentje:
Na kb felejtős a bkv a konyhás jobb lett volna még pénzbe is lehet! bkv br 450 de hót fasiszta hely!
jan. 29. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!