Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is fél új munkahelyen...

Más is fél új munkahelyen való kezdéstől?

Figyelt kérdés

Holnap kezdek új munkahelyemen és nagyon félek tőle. Félek attól hogy jó társaság lesz e, mennyire sok a munka, tudom e jól csinálni. Ezektől szorongok.

Más is van így?

2023. jún. 4. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam, de 1-2 hét után beilleszkedem ha olyan a tárasaság.

Ha 1 hónap után sem érzem jól magam és rosszul érzem magam velük lépek.

2023. jún. 4. 19:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze! Ez teljesen normális dolog. De nem lesz gond, nyugi! Legyél barátságos és figyelj oda, lássákbrajtad hogy érdekel és akarod is csinálni. Akkor nem lesz semmi tré! ;)
2023. jún. 4. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
(#2) lássák rajtad
2023. jún. 4. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
4%
Mit gondolsz, hogy egyedul te felsz tole a vilagon?
2023. jún. 4. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jún. 4. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Azért szorongani vagy pánikrohamot kapni nem szoktam de nyilván van az emberben egy természetes izgalom, hogy milyen lesz az új hely, feladat, kollégák, főnök stb...
2023. jún. 4. 20:31
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen,mindig féltem. Már megszoktam
2023. jún. 4. 20:57
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, izgulós vagyok, egy új munkahely esetén már előtte egész hétvégén érzem a gyomromban. Ettől függetlenül kér dologra mindig figyelek:

- Tudatosítani magamban, hogy ez irracionális (miközben elfogadom, hogy ezt érzem), felvettek, itt a helyem, minden rendben lesz, megmutatnak mindent, amit nem tudok.

- Nem engedem, hogy az izgalom befolyásolja az első benyomást, amit keltek. Mosollyal az arcomon fogok belépni az irodába, megmutatom mindenkinek, hogy magabiztos vagyok, és örülök, hogy itt vagyok.

2023. jún. 5. 03:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy ideig igen, jó ideje már nem.

Tudatosítsd magadban, hogy egyetlen dolgod van: jól megfigyelni mindent, a praktikus információkat, a többieket, amiket mondanak.

2023. jún. 5. 13:07
 10/10 anonim ***** válasza:

Persze, ez termeszetes.

Na es milyen volt az első nap?

2023. jún. 5. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!