Más is fél új munkahelyen való kezdéstől?
Holnap kezdek új munkahelyemen és nagyon félek tőle. Félek attól hogy jó társaság lesz e, mennyire sok a munka, tudom e jól csinálni. Ezektől szorongok.
Más is van így?
Én szoktam, de 1-2 hét után beilleszkedem ha olyan a tárasaság.
Ha 1 hónap után sem érzem jól magam és rosszul érzem magam velük lépek.
Igen, izgulós vagyok, egy új munkahely esetén már előtte egész hétvégén érzem a gyomromban. Ettől függetlenül kér dologra mindig figyelek:
- Tudatosítani magamban, hogy ez irracionális (miközben elfogadom, hogy ezt érzem), felvettek, itt a helyem, minden rendben lesz, megmutatnak mindent, amit nem tudok.
- Nem engedem, hogy az izgalom befolyásolja az első benyomást, amit keltek. Mosollyal az arcomon fogok belépni az irodába, megmutatom mindenkinek, hogy magabiztos vagyok, és örülök, hogy itt vagyok.
Egy ideig igen, jó ideje már nem.
Tudatosítsd magadban, hogy egyetlen dolgod van: jól megfigyelni mindent, a praktikus információkat, a többieket, amiket mondanak.
Persze, ez termeszetes.
Na es milyen volt az első nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!