Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Éreztétek már hogy megrekedtet...

Éreztétek már hogy megrekedtetek egy munkahelyen és semmi kilátás nincs?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok a jelenlegi munkahelyemen ügyvédjelölt, ahol, bár a fizetésem jónak számít sok helyhez képest, de nem érzem a fejlődést magamon, csupa haszontalan dolgot végzek, na meg a légkör úgy általánosságban rossz. Kis cég, de én mindig is egy nagyobb multinál szerettem volna dolgozni; vagy jogi előadóként/jogtanácsosként in-house pozicióban vagy ha jelöltködés/ügyvédkedés, akkor egy létszámban és presztízsben is nagyobb nemzetközi ügyvédi irodában, de inkább az előbbit csinálnám szívesen, főleg a pénzügyi terület vagy az adózás érdekel.

Több hónap sikertelen keresgélés és nagyon kevés sikertelen interjú után ott tartok, hogy az összes olyan helyet kilőttem, ahol lehetőségem lett volna nagyobb karrierre. Szakvizsgáig még van több mint egy évem, de utána fogalmam sincs mihez kezdjek, mert alig tudok felmutatni valamit.

Sok helyen direkt pályakezdőket keresnek már csak, így érzem, hogy kezdek kiöregedni is abból, hogy esélyem legyen váltani.

Persze jobb, mintha munkanélküli lennék, meg a fizum is viszonylag jó, csak nem innen szeretnék nyugdíjba menni.

2023. máj. 30. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
51%
Nem.
2023. máj. 30. 22:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jelen
2023. máj. 30. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Látatlanban azt mondom hogy nem tudsz jó önéletrajzot írni.

Ki kell lépni a sablonokból.

Két dolgot próbálj meg.

Gondolj az önéletrajzodra mint egy reklámanyagra ahol te vagy termék amit el kell adni.

Írj egy ilyen önéletrajzot és tedd be a fiókba. Két nap múlva olvasd el és gondold végig hogy te behívnád-e ezt az embert interjúra a régi vagy az új önéletrajz alaján.

Megkérheted egy ismerősödet is hogy mondjon véleményt.

2023. máj. 30. 22:38
 4/5 anonim ***** válasza:
25%

"Éreztétek már hogy megrekedtetek egy munkahelyen és semmi kilátás nincs?"

Soha.

2023. máj. 31. 02:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze. Akkor lettem vállalkozó. Fél évre rá többet kerestem mint alkalmazottként.
2023. máj. 31. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!