Hogy lehet megélni 120ezer forintból?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 19:41
4/14 anonim válasza:
Meglehet. Haverom 145.000-et keres,és vígan elvan
5/14 anonim válasza:
Nagyon nehezen.
Kivéve, ha nem kell mindent pénzért venned, hanem természetben rendelkezésedre áll.
6/14 anonim válasza:
4: Önálló lakásban, önálló háztartásban?
8/14 anonim válasza:
Saját ingatlannal, télen bundában aludva, kútról hordott vízzel, nagyon alap élelmiszerekkel meg lehet oldani. Villany olcsó azon nem kell parázni. De ezt én ilyen extrém sportnak érzem.
9/14 anonim válasza:
#4 Ennyi. De a libsiknek csak sír a szája, mindenki milliomos akar lenni..
10/14 anonim válasza:
1.5 éve vidéken szobát bérelve(egyetemistaként) 110 ből éltem meg.
Ez idő alatt élelmiszerek legalább 50% - al többe kerülnek és a lakbérek is vagy 20% ot ugrottak, szval nekem az a tippem hogy sehogy. Szobák is 50-60 ba mennek vidéken is + kb 10k a rezsi rád eső része, kaja, ruhák és egyebek meg még egy 100 as, ha nem több
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!