Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyelvszakot végzettek! Milyen...

Nyelvszakot végzettek! Milyen munkakörben dolgoztok most?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 18:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
23%

ezek az emberek nagyon sehol sem dolgoznak, mivel nem kotheto letezo szakmahoz/poziciohoz a "vegzettseguk". ez az egesz csak az EU-s bolognai rendszer miatt jott letre - minden vezetoseg letrehozott mondvacsinalt szakokat hogy a tanarok allasa megmaradjon

nincsen olyan hogy anglisztikus, germanisztikus. hiaba hivjuk ezeket a sallangokat is diplomanak.

2023. jún. 5. 18:52
 12/21 anonim ***** válasza:
19%
igen ki akarna foglalkozni az angolokkal meg a németekkel xd
2023. jún. 5. 20:55
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
A feleségem pl SSC-ben dolgozik, B2B supportos. Jó nyelvtudással egész jól lehet így keresni.
2023. jún. 6. 09:55
 14/21 anonim ***** válasza:
84%
SSC ben ügyfélszolgálaton kezdtem, ma már szoftverfejlesztő vagyok.
2023. jún. 6. 21:16
 15/21 anonim ***** válasza:
87%
Magyar-francia szakot végeztem, tudok még angolul és németül, szabadúszó szakfordító vagyok.
2023. júl. 4. 10:37
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a választ! 😊

#15: Gratulálok! Én szabadúszóként még nem mertem belevágni. Te, hogy indultál el szabadúszóként? Nekem is nagy vágyam elvégezni egy francia nyelvű szakfordítóképzést is, és a német mellett a franciával is dolgozni, csak sajnos most németből is egyre többet felejtek, hogy nem használom aktívan a nyelvet.

2023. júl. 4. 16:31
 17/21 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező, a németet most nem használod?
2023. okt. 4. 13:24
 18/21 anonim válasza:
92%

Én lengyel szakon végeztem, horvát volt a második nyelv. Igazából sosem volt olyan állásom, ami ehhez kötődött volna, vagy ahol tudtam volna használni ezt a tudást, bár fordítóként dolgoztam egy pár évig. Voltam az MNB-nél kulturális területen asszisztens, jelenleg pedig a Nemzeti Galériában back office-ban.

Amúgy vicces, hogy az ember bármilyen kérdést ír ki, néhány debil egyszerűen nem bírja ki, hogy ne böfögjön oda valami értelmetlenséget. Ez valami kényszerbetegség náluk, hogy mindenre válaszolniuk kell, amiről gőzük sincs, arra is?

2023. okt. 5. 06:52
 19/21 A kérdező kommentje:

#17: Jelenleg sajnos nem használom.

#18: Én is így vagyok vele, pár évig fordítóként dolgoztam, de most megragadtam egy back office-os ügyfélszolgálati pozícióban, amihez nyelvtudás sem kell.

2023. okt. 5. 13:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

"Én szoftvertesztelő lettem, elvégeztem hozzá egy tanfolyamot előtte."

Melyik cégnél és milyen tanfolyamot végeztél?

2023. okt. 5. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!