Gáz ha nem dolgozok nyáron? 21/f
Egyetemre járok, most végeztem a vizsgákkal, aztán kérdezték szüleim, hogy na hová megyek dolgozni nyáron, de ezen nem is gondolkodtam. Körülnéztem a felvin, de az az inkább kösz nem kategória.
Pénzem van a különféle ösztöndíjakból.
Szerintetek gáz ha idén nem dolgozok?
"Tudod, ha vége a sulinak és kikerülsz az életbe nem lesz ám ilyen habzsi-dőzsi meg válogatás munka terén! De majd rájössz ha magadat kell ellátnod."
Akinek piacképes egyetemi végzettsége van, az pontosan, hogy de, válogathat munkák terén. Akár pályakezdőként is.
Egyáltalán nem probléma, ha nem dolgozol nyáron. Nem kötelező. Sőt, alapvetően ez a normális. A diáknak a tanulás a munkája, és, ha belegondolunk, sokuk több időt tölt tanulással napi szinten, mint amennyit a felnőttek munkával! Nem véletlenül találták ki a nyári szünetet, kell a pihenés, kikapcsolódás, feltöltődés.
Egy kivétel van: ha a szüleidnek nehezére esik taníttatni (anyagilag, természetesen), mert ekkor elvárható, hogy megpróbálj te is hozzájárulni ehhez (hiszen amúgy nem kötelesek egyetemre járattatni).
Illetve, még egy kivétel, ha olyan igényeid vannak nyaralás, szórakozás, esetleg vásárlás terén, melyeket szintén nem kötelesek finanszírozni.
Ha ilyesmiről nincs szó, akkor nem kell dolgoznod és lelkifurdalásod se legyen emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!