Gáz ha nem dolgozok nyáron? 21/f
Egyetemre járok, most végeztem a vizsgákkal, aztán kérdezték szüleim, hogy na hová megyek dolgozni nyáron, de ezen nem is gondolkodtam. Körülnéztem a felvin, de az az inkább kösz nem kategória.
Pénzem van a különféle ösztöndíjakból.
Szerintetek gáz ha idén nem dolgozok?
Ha megteheted, hogy nem dolgozol, akkor ne dolgozz!
De azért pár önéletrajzot érdemes lenne szétküldened, mert ha elfogy az ösztöndíjas lóvéd, akkor ott fogsz állni a semmiben és ki tudja, hogy mennyi idő, amíg felvesznek valahová..
Szüleid nyilván nem véletlenül kérdezték, lehet, hogy szeretnék, ha már leszállnál a nyakukról, és ehhez gyűjtenél egy kis pénzt.
Nyilván azt a pár tízezret, amit ösztöndíjakból összeszedtél, nem nehéz a nyáron elbulikázni.
dehogy gáz. megérdemled a pihenést. amúgy is, ha végzel a sulival, akkor onnanastól kezdve nincs több szünidő.
Irigyellek is érte, inkább élvezd ki a nyarat, amíg megteheted.
diákmunka amúgy nemcsak a felvi.hu-n van, nézz körül a diákszövetkezetek honlapjain is.
Tavaly nyáron és azelőtt is dolgoztam, légyszi ezt a büdös a munkát ne.
Megnézek még pár diákszövetkezetet, de itt vidéken nem sok hely van. Ami van az meg hát olyan béreket kínál hogy inkább nem vállalnám el
7-es
Ebben teljes mértékben igazad van, viszont, ha egyenlőre itt a lehetőség, hogy most ne dolgozzon akkor miért ne?
Teszem hozzá, ha a szakodhoz illő helyen tudnál dolgozni én azért olyanra elmennék
Én sem áldoztam fel soha sem a nyarat munkára. Dolgozom még eleget az életben, már ez a 4. nyaram nyári szünet nélkül, örülök, hohy a többiben pihentem és buliztam.
Az irigykedőre meg ne is figyelj, szar az élete és fáj neki, hogy másnak jobb :D
Ha van pénzed arra hogy ellegyél magadtó akkor miért ne.
Mondjuk gyakornokságot célszerű lenne csinálnod releváns területen, mert nem üres CV vel kell teljes állást keresned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!