Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudok elmenni strandra...

Hogyan tudok elmenni strandra dolgozni nyáron?

Figyelt kérdés
17 évesen mit tudok dolgozni egy strandon? es hol lehet jelentkezni?
2023. máj. 31. 20:48
 1/7 A kérdező kommentje:
Csillaghegyi strandra gondoltam, de ha valaki tud valami mast az is jo
2023. máj. 31. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:

A strandok oldalán nézd meg, hogy keresnek e diákokat. Ha keresnek akkor ki szokott lenni irva email cím amire ha írsz egy emailt nekik, hogy szeretnél menni, mettől meddig, hogy van e rá lehetőség stb akkor biztos válaszolni fognak, és majd megbeszelnek veled egy interjút vagy hasonlót. Hogyha diakszovetkezettel vannak kapcsolatban akkor pedig elmesz hozzájuk és ott csinalsz egy profilt, ami abból áll, hogy megadod a nevedet, a szüleid nevét, lakcimet, telefonszamot, bankszamlaszamot stb. Ez kb 15 percet vesz igénybe, és utána már mehetsz is.

Hajrá!

2023. máj. 31. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne javaslom nagyon nem.
2023. máj. 31. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Utolso, miert nem?
2023. jún. 1. 11:35
 5/7 anonim ***** válasza:
En is dolgoztam az egyik nyáron strandon. Semmi probléma nem volt vele, a fizetés sem volt rossz, ingyen kaját biztosítottak:)
2023. jún. 1. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:

4*

Palatinus strandon dolgoztam egy nyarat és borzalmas volt. Napi 10 óra munka, reggel 9-től este 7-ig, ebédidő nem volt.

Olyan feladat volt hogy őrizzem a napágyakat és kiadjam őket, napi 10 órát ültem a tűző napon.

Szemetet kellett szednem más mocskos pelenkáját, mindenféle poharat soros dobozt szetdobtak a fűben és azt felszedni.

A főnökök is hülyék voltak, munkatarsak normálisak. De a leghulyebbek a cgány meg mindenféle fogyatékos furdőbendég akik úgy kezeltek engem mintha a csicskájuk lennék.

2023. jún. 2. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Basszus, ez mondjuk nem hangzik jól. Én Mogyoródon voltam, ott a csuszdaknal voltam, én is a tűző napon de egyébként én élveztem, nem voltak ilyen feladataim mint neked és ilyen bankokkal se találkoztam, sajnalom:(
2023. jún. 2. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!